Nincs időd eljárni jógázni?

Mégis szeretnél rendszeresen mozogni, és segítséget kapni a gyakorláshoz naponta mindössze 100 Ft-ért?

ONLINE JÓGATV NELÉTÁVAL

Jógázz velem élőben minden nap 5:30 – 5:50-ig a zárt Facebook csoportban!

Csak egy egyszerű jógaszőnyegre lesz szükséged. A gyakorlatokhoz nem szükséges semmilyen előképzettség vagy hajlékonyság, mindenki bátran végezheti.

Ha nem megfelelő az időpont akkor se aggódj, mert az élő videó egész nap fent marad az oldalon, így bármikor végezheted a gyakorlásodat. A videó alatt vagy után kérdezhetsz illetve javaslatot tehetsz a gyakorlásokkal kapcsolatban.

A gyakorlatok a reggeli átmozgatást, és testünk rugalmasságának megtartását, fejlesztését szolgálják. Reggel harmonizálja a csakrákat, egyensúlyba hozza az agyféltekék működését, frissít, és energetizál.

“Ami fáj az nem jóga, hanem önismeret”

Neléta, A Te jógaoktatód!

CSATLAKOZZ MOST!

A cél a könnyed fejlődés, élvezettel, szenvedés nélkül!

Figyelj a belső hangodra!

A jóga fizikai gyakorlatokon keresztül mutatja meg a lelki világunkat. Megtanít arra, hogy figyelj a belső hangra, az igazi énedre. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

Légy rugalmas és fitt!

A jógában gyakorolt „testhelyzetek” fizikai szinten feltöltenek energiával, rugalmassá és fitté teszik a tested. Ma már köztudott tény az is, hogy a jóga rendszeres gyakorlása fiatalít, és megszabadíthat a felesleges kilóktól.

Vess véget a reggeli kómának!

Legyen vidám napod!Hiszen a reggeli mozgás elősegíti, serkenti a hangulatjavító szerotonin termelését, valamint a fájdalomcsillapító és örömérzéstokozó endorfinok felszabadulását, termelését az agyban.

Kinek ajánlom?

Felnőtteknek, akik...

Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Már jógáznak és szívesen gyakorolnának rendszeresen
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Egyáltalán nem hajlékonyak
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Ülő munkát végeznek és fáj a nyakuk, hátuk, gerincük
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Soha nem jógáztak még
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Nyugtalanul alszanak
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Feszültek, sokat agyalnak, stresszelnek napközben
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Sokszor fáradtak, kimerültek
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Gyakran kapnak el betegségeket pl. megfázás
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnék jól indítani a reggelt, és vidáman kezdeni a napot
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Sokszor fáradtak, kimerültek
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnének fogyni
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Féloldalas munkát végeznek (pl fodrászok)

CSATLAKOZZ A CSOPORTHOZ MOST!

Mit kapsz a csoporttal?

pipa-feher

Naponta egy jógaóra élőben!

Minden reggel 5:30 és. 5:50 között élőben jógázunk a Facebook élő közvetítésének köszönhetően, amit a közös, zárt Facebook csoportban bonyolítunk le. A természetesen a közvetítést egész nap visszanézheted.
pipa-feher

Kérdezz- felelek lehetőség minden közvetítés során!

Az gyakorlatok után lehetőség lesz feltenni a kérdéseid a gyakorlatokkal kapcsolatban. Együtt alakítjuk az órákat, hogy a közösség minden tagjának megfeleljen. Továbbá a jógaórák végén 10 percet egy fontos, életvezetési kérdés megvitatásával is eltöltünk, hogy minden élethelyzetben magabiztos maradhass!
pipa-feher

Ajándék +200 Video

Ráadásul előfizetésed mellé most nemcsak 💥200 bármikor elérhető jóga és életvezetési videót💥 kapsz ajándékba, de a hónap kezdetéig minden jóga órát ingyenesen érhetsz el!🤩
pipa-feher

Támogató közösség!

A zárt Facebook csoporton belül, nem csupán az élő közvetítések zajlanak. Napközben a csoport tagjai egymással oszthatják meg sikereiket, kihívásaikat.

Kezdj minden reggelt jógával!

Indítsd lendületesen a napod!

A testmozgásnak köszönhetően nem az első kávé fog életben tartani, hanem egy kellemes érzés a gyakorlatoknak köszönhetően.

Légy fitt és fiatalos!

Ma már köztudott tény az is, hogy a jóga rendszeres gyakorlása fiatalít és segít jó formába lendülni.

Légy a közösségünk tagja!

A reggeli közös gyakorlásnak és a Facebook csoportnak köszönhetően hozzád hasonló gondolkodású emberekkel ismerkedhetsz meg.

Fejlődj!

A napi gyakorlásnak köszönhetően nem csak a tested fog tanulni. A rendszereségnek köszönhetően az akaraterőd és az önbizalmad is hatalmas fejlődésen fog keresztül menni.

Az oktatódról!

TAKÁCS NELÉTA LINDA

Közösen kezdjük majd a napot!

10 éve foglalkozom oktatással, önismerettel, pozitív életszemlélettel. Az életvezetési tanácsadói munkámat a jógaoktatás nagyszerűen kiegészíti. Saját fejlődésemben a jóga nagyon fontos mérföldkő volt. Megtanított megismerni és elfogadni önmagam, pont úgy, ahogy vagyok. Mozgásszervi problémáimból  jógázással és légzőgyakorlatok segítségével épültem fel. Ma már a mindennapjaim része, fitten, derűsen és fiatalon tart. Kezdetben évekig otthon jógázgattam, majd 2017-ben hatha jóga oktatóként végeztem a Samadhi Jóga Akadémián.

Célom, hogy test-lélek-szellem szinten TELJES harmóniához segítsem kilenseimet.

Jelenlegi tagjaink véleménye!

“Én 5 hónapja végzem a gyakorlatokat, és kiemelkedő fejlődéseket éltem meg.
A jóga a testem hajlékonyságát és a gondolataim rendezését, ürítését segíti reggelente.
Van pár konkrét eredményem is:- 4kg fogyás hasról, újra látszódnak a kockák. 6 óra alvásigénnyel aktív, eredményes a munkavégzésem, és semmi mást nem sportoltam. És ami a legfontosabb, büszke vagyok magamra, hogy teszek az életemért, nem halogatok!”
Fodor István

“Nekem legfőképpen abban segít, hogy felkeljek. Sokszor próbáltam már, hogy reggelente elkezdek edzeni vagy futni, de valahogy mindig elfogyott a lelkesedés. Így hogy tudom mások is ott vannak, és élőben kérdezhetek vagy csak beköszönhetek, motivál arra, hogy minden reggel ott legyek. Ráadásul tetszik, hogy változatosak a gyakorlatok, és Neléta jókedvével, és időjárás jelentésével:) mindig segít a reggeli kómán túljutni. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok mint 1 hónappal ezelőtt. “

K. Viktor

“Nem sok időm volt mozogni, de tudtam hogy valamit muszáj elkezdenem, mert már nagyon fájt a nyakam, esténként feszült voltam. Elmentem több jógaórára, de sajnos rendszeresen nem tudok járni a munkám miatt, ekkor találtam ezt a megoldást, és 100 Ft-ért szerintem ajándék.”

Kiss Linda

“Még csak 6 napja csinálom a gyakorlatokat, de máris érzem a hatását. Kisfiam 1 éves, és mielőtt felkel, kicsit magammal foglalkozhatok. Sokat segít, mert energikusabb vagyok és több türelmem van. Van olyan gyakorlat, ami az első nap nem ment, tegnap pedig már sikerült. Érzem, hogy könnyedebb a testem.”

Bakk-Nemes Nikoletta

Csatlakoznál a közösségünkhöz?

Küldd el a jelentkezésed online és hamarosan együtt kezdhetjük a jógareggelt!

Ha szívesen csatlakoznál az Online Jóga csoporthoz, nincs más dolgod, mint a jelentkezés gombra kattintani!

Ezután a megadott e-mail címedre elküldöm az összes információt, amire szükséged lesz az utaláshoz és a csatlakozáshoz.

Az összeg beérkezése után az e-mail címed alapján jóváhagyom a csatlakozásod a Facebook csoporthoz és már kezdhetjük is a jógát!

back-button

Havonta 3000 Ft

Az Online JógaTV Nelétával havonta 3000 Ft-ba kerül, vagyis naponta 100 Ft-ért jógázhatsz. Ilyen áron sehol máshol nincs lehetőséged együtt jógázni egy oktatóval.
back-button

Miben részesülsz cserébe?

Naponta egy élő jógaórán vehetsz részt a zárt Facebook csoportomban. A jógaórák alkalmával lehetőséged lesz kérdezni a gyakorlatokkal kapcsolatban, ezzel is segítve a folyamatos fejlődésed. A jógaórák közvetítésén kívül a Facebook csoport tagjainak köszönhetően részese lehetsz egy motiváló, támogató közösségnek, akik megosztják egymással kihívásaikat, sikereiket!
BEJELENTKEZÉS