Nevess, örülj, szeress és légy boldog!

1 éves önismereti és öncoach képzés!

SZEM képzés

/ 1 éves öncoach képzés/

A szeretet együtt működik, mert a szeretet együttműködik.

Hogyan zajlik a képzés?

Egy percig sem állítom, hogy ez lesz életed legkellemesebb éve. Rengeteg “házi feladatot” fogok adni, a képzések pedig intenzívek lesznek. A közös alkalmak során rengeteg gyakorlati tapasztalatot és konkrét gyakorlatokat fogok átadni Neked, amit a “házi feladatok” során kell elsajátítanod.

A képzés során összesen 12 alkalommal találkozunk személyesen, ez 12 szintet jelent a személyes fejlődésed során.

Minden alkalom 6 vagy 8 órás, óránként pedig 5 perces szüneteket tartunk a feltöltődés érdekében. A csoport létszáma 6-10 fő.

A képzések személyesen Budapesten zajlanak, de van lehetőséged online, élőben követni a képzéseket is.

received_2185426244898070

Mit ad neked ez a képzés?

A képzést követően képes leszel:

Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Az életed minden területén kezelni a konfliktusokat!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Gyermekekkel örömteli és hatékony kommunikációt megvalósítani!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Megváltoztatni az életedet!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Megismerni a valódi személyiséged, szeretni és elfogadni önmagadat!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Az üzleti életben könnyedén minőségi kapcsolatokra szert tenni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Valódi, meghitt emberi kapcsolatokat kialakítani!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
A betegségeidet feltárni, megérteni és gyógyítani!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Mások igényeit és érzéseit könnyedén megfejteni, később akár tanácsadóként dolgozni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
A félelmeidet elengedni, önmagadat felszabadítani!

A célom, hogy válj a saját életed és kapcsolataid boldog főszereplőjévé!

Az empatikus kommunikáció!

Az erőszakmentes vagy empatikus kommunikáció technikáit alapul véve, jógikus és kineziológiai módszerekkel tanítalak meg arra, hogyan kommunikálj őszintén, és alakíts ki igazi, meghitt emberi kapcsolatokat magad körül, illetve elsajátíthatod, hogyan rendezd a jelenlegi konfliktusaidat úgy, hogy a másik fél ajándéknak és ne tehernek tekintse a beszélgetéseiteket.

Az oktatódról!

Takács Neléta Linda

Neked is segíthetek nevetni, örülni, szeretni és boldognak lenni!

6 éve foglalkozom egyéni tanácsadásokkal és párkapcsolati kommunikációval. Ezt a képzést egyrészt azért indítottam el, hogy többé ne legyen rám szükség. Tudom, hogy furcsán hangzik, de sok kliensem néhány év múlva vissza- visszatér hozzá egy újabb problémával, amit újfent orvosolunk, aztán megint lesz valami új.

Ha nem csak az aktuális tűzoltást szeretnéd elvégezni a házad táján, hanem önmagad coachává akarsz válni és könnyedén megoldani a saját problémáidat, akkor ezen a képzésen elsajátíthatsz minden olyan technikát, amivel én dolgozom. Így nem lesz többé szükséges coachokra és pszichológusokra.

A másik ok az volt, hogy a vendégeim gyakran panaszkodtak arra: nincs kivel megosszák önfejlesztési sikereiket, például amikor sikerült a dühüket csillapítani, vagy egy félelmüket legyőzve elérni valamit, ugyanis a családba, barátok között ezek a témák nem találnak meghallgatásra. A közösség erre egy nagyszerű lehetőség. Itt őszintén megosztjuk az élményeket és gyakoroljuk a technikákat!

IMG_20190925_194826

Mit kapsz ha csatlakozol?

Havonta 1 teljes képzési napot!

A képzés során összesen 12 alkalommal találkozunk személyesen, ez összesen 12 szintet jelent a személyes fejlődésed során.

Minden alkalom 6-8 órás, óránként pedig 5 perces szüntet tartunk a feltöltődés érdekében.

A képzéseket előre kijelölt időpontokban tartjuk, így időben szabaddá teheted az egész napod!

A képzések személyesen Budapesten zajlanak, azonban lehetőség van online élőben követni, ha személyesen nincs lehetőséged csatlakozni.

Folyamatos kapcsolattartás a képzés zárt csoportjában!

Ha csatlakozol bekerülsz a képzés zárt Facebook csoportjába, ahol folyamatosan megválaszoljuk a kérdéseid, megoszthatod a sikereid, nehézségeid.

A csoportban a legnagyobb érték a közösség ereje, amit te is tapasztalni fogsz, hiszen nem csak én fogok aktívan válaszolni, hanem a többiek is folyamatosan a segítségedre lesznek.

Bónuszok a képzés mellé!

Online jóga csoport tagság!

36.000 Ft értékben!

A képzésen résztvevők automatikusan bekerülnek az Online jóga zárt Facebook csoportba, ahol minden reggel közös jógával kezdjük a napot.

Kedvezményes egyéni tanácsadás!

Ha a képzés során úgy érzed, hogy személyes segítségre van szükséges, akkor kedvezményesen jelentkezhetsz személyes tanácsadásra!

Havonta 1 klub gyakorlás!

22.000 Ft értékben!

Minden hónap harmadik péntekjén közösen gyakoroljuk a képzésen megtanult technikákat. kötetlen beszélgetés formájában osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat, örömünket, nehézségeinket.

Jelenlegi tagjaink véleménye!

“ Neléta nagyon felkészült a képzéseken, és a különböző témákban úgy mint életvezetés és párkapcsolat nagyon praktikus tanácsokkal látott el, melyek sokat segítettek az életminőségem javulásában, és az önértékelésemben. A jóga órái illetve a gyakorlatok, amiket felírt házi feladatnak, segítettek a fizikai problémáim elmulasztásában és a kiegyensúlyozottságom megteremtésében. ”
Takács Zoltán
“ Neléta segít megérteni a világ dolgait, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben (SZERETET) és hogy hogyan tehetjük boldogabbá a saját és környezetünk életét akár a megfelelő kommunikáció által. A képzésen és a klubokon nagyon jó, egymást segítő közösség alakult ki, már hiányoznak, ha nem találkozunk 2 hetente. ”
Szabó Renáta
“ Már részt veszek az első 1 éves önismereti programjában és az első képzési nap nagyon szuper volt. Jó sok anyag volt, de nagyon hasznosak és szuper jó csapat jött össze. ”
F. István

Mennyibe kerül az egy éves képzés?

Részlet fizetés!

240.000Ft

 • A képzés értéke a bónuszokkal:
  • 300.000 Ft
    • Ha a részletfizetési lehetőséget választod, akkor a képzések alkalmával lesz lehetőséged befizetni a képzés részleteit.
      • 12 x 20.000 Ft

Egy összegben!

200.000Ft

 • A képzés értéke a bónuszokkal:
  • 300.000 Ft
     • Ha előre utalással, egy összegben rendezed a képzés díját, kedvezményes áron vehetsz részt az egy éves képzésen!

    A részleteket a jelentkezés utáni, e-mailben küldöm!

A következő SZEM képzés időpontja:

2020.01.23.

A következő csoport hamarosan indul, azonban most még lehetőséged van csatlakozni.

Ha idáig eljutottál, biztos vagyok benne, hogy szükséged van a változására. Ígérem, hogy az életed egyik legizgalmasabb kalandjába vágsz bele a jelentkezéssel.

Ha végre főszereplővé vállnál a saját életedben, akkor nyomj a jelentkezés gombra, töltsd ki az űrlapot és küldöm is a részleteket!

BEJELENTKEZÉS