fbpx

Életvezetési Tanácsadás

A TANÁCSADÁS AZ ANYASÁGGAL ÉS NŐISÉGGEL 

KAPCSOLATOS

CÉLOKBAN

 SEGÍT.

A CSALÁD-MUNKA-ÉNIDŐ KÖZÖTTI EGYENSÚLY MEGTALÁLÁSÁRA NYÚJT MEGOLDÁST!

A TE EGYEDI HELYZETEDET MEGVIZSGÁLVA!

EGYÜTT

FOGUNK

DOLGOZNI!

&

KÉPES

LESZEL

VÁLTOZTATNI! 

Ne szenvedj tovább! Tanuld meg Tőlem a technikákat, amelyekkel felépítheted az új Életed!

Mikor nyújthat megoldást a Tanácsadás?

 • Ha stresszes vagy és túl nagy rajtad a nyomás.
 • Ha egyedülálló anyaként nem tudod hogyan tovább.
 • Ha úgy érzed mindenkinek meg kell felelned, mindenhol helyt kell állnod és magadra nem jut időd.
 • Gyermekneveléssel kapcsolatos elakadások esetén.
 • Ha nem találod az egyensúlyt a munka és a magánélet között.
 • Ha nincs párkapcsolatod vagy nem kielégítő számodra az a kapcsolat, amiben élsz vagy szeretői kapcsolat áll fenn.
 • Ha sok a veszekedés, elégedetlenség a családban és változtatni szeretnél ezen.

Mit tapasztalhatsz meg? 

 

Ezt a programot imádni fogod, ha nyitott vagy Önmagadra. Annak ellenére, hogy a  folyamat nem ígér néhány nap alatt radikális változást, már az első alkalom után másképp fogsz tekintesz Önmagadra és Világodra.  Nemcsak egy 6 hetes „kezelés” részese lehetsz, hanem egy teljes átalakulásé.

Egy problémával jössz el hozzám, és közben rá fogsz ébredni, hogy ezek a nehéz helyzetek valójában ajándékok. A tanácsadást követően pedig tudni fogod hogyan kezeld őket.

A tanácsadás során megtanítom azokat a technikákat is, amelyekkel később egyedül is meg tudod majd oldani a hasonló problémákat. Sőt érteni fogod miért történnek a dolgok úgy, ahogy.

El tudod ezt képzelni? Ha el tudod KÉP-zelni akkor KÉP-es vagy rá.

Ugyanis boldogság és a siker igenis tanulható. Egyszerűen rá kell vinni a figyelmünket, meg kell tanulnunk majd gyakorolnunk kell míg automatikussá válik az életünkben. Pont úgy, mint a vezetés vagy a vasalás. 

 

Én miben és hogyan támogatlak?

 

A tanácsadás eredményeként tudatosabbá válsz. Tisztában leszel az értékeiddel és erőforrásaiddal. Változni fog a gondolkodásmódod, magatartásod és döntési stílusod, valamint érzelmi téren is stabilabb leszel. Önazonosabb és ambiciózusabb célokat tűzöl majd ki, és meg is valósítod őket.

 

Mit tartalmaz az online egyéni tanácsadás?

 

Segítek megtalálni a kiegyensúlyozottságodat akadályozó tényezőket. Együtt gondolkodunk! Életvezetési, kineziológiai, és theta healing technikákkal megtaláljuk a legfontosabb célokat és felállítjuk a tervet ezek elérésére. Többek között az önbizalmad növelésére, erősségeid teljesebb kihasználására, az anyai és női szerepek harmonikus megvalósítására fókuszálunk.

 

Hogyan zajlik egy tanácsadás?

 

A tanácsadás 60 perces és online történik. Egy tanácsadási folyamat sikerességéhez általában 6 alkalomra minimum szükség van. Az első alkalom csak segít az elindulásban. Részedről elköteleződésre és kitartó munkára lesz szükség, én pedig támogatlak a céljaid megvalósításában.

 

Mennyibe kerül?

 

A konzultáció ára alkalmanként 19990 Ft

A tanácsadáson lesz:

 • Önismeretfejlesztés
 • Énidő megteremtése, időmenedzsment
 • Háztartásvezetés racionalizálása
 • Erősségek feltérképezése, blokkok oldása
 • Gyermekneveléssel kapcsolatos elakadások
 • Konfliktuskezelés
 • Stresszkezelés
 • Párkapcsolati együttműködés
 • Munka-magánélet egyensúlya

Hogyan foglalhatsz magadnak időpontot?

 

A Bejelentkezés oldalon töltsd ki a táblázatban a rád vonatkozó adatokat, és válaszd ki a “Erre szeretnék jelentkezni” résznél az életvezetési tanácsadás lehetőséget.  Ezt követően küldd el a jelentkezésedet! Kapni fogsz Tőlem egy emailt, melyben egyeztetjük az időpontot, elküldöm a számlát, és a részleteket az utaláshoz. Amennyiben az email nem érkezik meg 24 órán belül, kérlek nézd meg a Spam mappádban is. Ha további kérdésed van, keress a megadott elérhetőségeim egyikén.

 

Lemondási feltételek

 

A kiválasztott és visszaigazolt (emailben küldök megerősítést) konzultáció időpontja indokolt esetben lemondható. A megbeszélt időpont előtti napig (48 órán túl) az időpont módosítás díjtalan. 48 órán belüli lemondás esetén az óra legközelebb elszámolásra kerül, mivel az a számodra fenntartott idő. Természetesen rám ugyanez érvényes.

Az életvezetési tanácsadás tulajdonképpen egy mentorprogram, melynek során egy élethelyzetre minimum 6 alkalom után tudunk megoldást találni.

 

Hetente egyszer 60 percben beszélgetünk, majd otthonra személyre szabott házi feladatot kapsz.  Így 6 héten keresztül mentorálom az életed. Ezekben a hetekben emailben is konzultálunk.

Virtuálisan fogom a kezed és elkísérlek a boldog, békés élethez vezető úthoz. Zoomon illetve messengeren keresztül is van lehetőséged “találkozni” velem, így akár már holnap kezdhetjük a közös munkát!

A tanácsadások díja: 19.990 Ft / alk. / 60 perc

Szeretnéd közösségben elsajátítani a jóga és az életvezetés alapjait?

Szeretnéd, ha lenne hozzá egy mentorod is napi 200 Ft-ért? 

 

received_342385583887257

Iratkozz fel és töltsd le INGYENES ÉNIDŐTEREMTŐ FÜZETEMET! Szuper feladataim segítségével teremts több időt magadnak!

BEJELENTKEZÉS