fbpx

JÓGATV NELÉTÁVAL

Szeretnél egészségesebben és tudatosabban élni?

 

Jó lenne, ha valaki minden nap ott lenne Veled és motiválna ebben?

 

Naponta 200 Ft-ért lehet egy mentorod és egy közösséged! 

Jógázz és tanulj velünk anyukákkal!

A test rugalmasságát, egészségét, szépségét és egyensúlyát minden nap szükséges megőriznünk.
 
 
Ezért a csoport fő célja, hogy minden napod kezd vagy szakítsd meg jógával és építsd be a mozgást az életedbe! 
A gyakorlásodhoz egy oktató, a rendszeresség, és a közösség nagy segítséget nyújthat, hogy minden nap tegyél magadért! 

A jógához egy egyszerű jógaszőnyegre lesz szükséged. A gyakorlatokhoz nem elvárás semmilyen előképzettség vagy hajlékonyság. Szinte mindenki bátran végezheti. (Bizonyos betegségek esetén kérd ki orvosod tanácsát. Ha bizonytalan vagy, írj nekem bátran üzenetet! )

A gyakorlatok az átmozgatást és testünk rugalmasságának megtartását és fejlesztését szolgálják. Reggel harmonizálják a csakrákat. Egyensúlyba hozzák az agyféltekék működését, napközben felfrissítenek és energetizálnak.

A jóga köztudottan fiatalít. Ez a kellemes mellékhatás Nálad sem marad el, ha rendszeresen gyakorolsz. Így pár hónap múlva TE is letagadhatsz majd pár évet!

Te megmondanád, hogy van egy 12 éves fiam és egy 7 éves lányom? Ez a fotó körülbelül 1 éve készült rólam. Bátran állítom, hogy jobban nézek ki mint 10 évvel ezelőtt. Sőt jobban is érzem magam, ami főleg a rendszeres jógának köszönhető!

A cél a rendszeres, könnyed fejlődés élvezettel, szenvedés nélkül.

CSATLAKOZZ MOST!

"Ami fáj az nem jóga, hanem önismeret! " - Neléta, a személyi jógaoktatód.

Figyelj a belső hangodra!

A jóga fizikai gyakorlatokon keresztül mutatja meg a lelki világunkat. Megtanít arra, hogy figyelj a belső hangra, az igazi énedre. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

Légy rugalmas és fitt!

A jógában gyakorolt „testhelyzetek” fizikai szinten feltöltenek energiával, rugalmassá és fitté teszik a tested. Ma már köztudott tény az is, hogy a jóga rendszeres gyakorlása fiatalít, és megszabadíthat a felesleges kilóktól.

Vess véget a reggeli kómának!

Legyen vidám napod!Hiszen a reggeli mozgás elősegíti, serkenti a hangulatjavító szerotonin termelését, valamint a fájdalomcsillapító és örömérzéstokozó endorfinok felszabadulását, termelését az agyban.

KIKNEK AJÁNLOM?

ÉDESANYÁKNAK, AKIK...

Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Soha nem jógáztak még, és ki szeretnék próbálni
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Egyáltalán nem hajlékonyak
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Ülő munkát végeznek, ezért fáj a nyakuk, hátuk, gerincük
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Jógáztak már néhányszor, és szeretnének fejlődni benne.
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Nyugtalanul alszanak, gyakran fáradtak és kimerültek.
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Feszültek. Sokat agyalnak, stresszelnek napközben
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnének egy tudatosabb, boldogabb életet élni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Gyakran betegeskednek
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnék jól indítani a reggelt és vidáman kezdeni a napot
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Rendszeresen jógáznak és szívesen inspirálódnának
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Nyitottak a változásra, és ehhez hajlandóak gyakorolni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Féloldalas munkát végeznek (Pl.: fodrászok)

Pillants bele egy korábbi adásba!

Mit ad Neked ez a csoport?

ÉLŐ JÓGAÓRA MINDEN NAP

Minden hétköznap reggel 5:30 és 6:00 között élőben jógázunk a Facebook élő közvetítésének köszönhetően, amit a közös, zárt Facebook csoportban bonyolítunk le.

Természetesen a közvetítést egész nap visszanézheted, sőt az albumokban több mint 200 jógavideó közül válogathatsz.

Az albumokban többek között találsz női jóga gyakorlásokat, gerincjógát, erősítő jógát, relaxációs gyakorlatok, légzéstechnikákat illetve vezetett meditációkat kezdőtől a középhaladó szintig. 

 

KÉRDEZZ-FELELEK LEHETŐSÉG

A csoportban kérdezhetsz és kérhetsz Tőlem. Az adott videó alatt vagy privátban is írhatsz nekem, ha valami nem egyértelmű. 

Azt is megoldjuk, ha szeretnél egy területre, problémádra koncentrálni.  Ilyen esetben konzultálhatunk online vagy kérésedre a következő élő videóban bemutatom a kért gyakorlást, technikát. 

 

A KÖZÖSSÉG EREJE

A rendszerességhez sokat segít a közösség.  Napközben a csoport tagjai egymással oszthatják meg sikereiket, kihívásaikat az adott gyakorlással vagy témával kapcsolatban.

Havonta JógaTV találkozókat szervezünk Szentendrén és a tagok által megszavazott helyszínen. 

A részleteket itt találod. 

https://neleta.hu/jogatv-csoport/joga-tv-talalkozo/

VIDEÓTÁR- TÖBB MINT 200 VIDEÓVAL

Minden élő gyakorlás fent marad az oldalon. Az élő adást követően albumokba töltöm fel a gyakorlásokat témák szerint. A videók általában 20-30 percesek. Ezeken kívül vannak fent 40, 60 és 90 perces gyakorlások is. 

Az albumokból könnyen ki tudod keresni a számodra megfelelő videót, ha az adott napi gyakorlás nem esik jól, vagy más jellegű órára vágysz. 

Az egyes videókhoz rövid leírást is találsz, hogy el tudd dönteni melyiket érdemes elvégezned. 

TUDTAD, HOGY JÓGATV TAGKÉNT RÁSZORULÓ GYERMEKEKET IS TÁMOGATSZ MAJD?

JógaTV tagként nem csak a magad egészségét és családod jobb életét támogatod! Hanem rászoruló gyermekek tanulását is!

 

Minden egyes tagsági díj befizetése után 10%-ot utalok el hó végén rászoruló gyermekek megsegítésére!

Az adakozást mindig is nagyon fontosnak tartottam. Rendszeresen tartok tanácsadást ingyen azoknak, akik szeretnének változtatni, de anyagilag nehéz helyzetbe kerültek.

2021-től pedig a Jóga TV-s anyákkal közösen támogatunk gyermekeket a tanulásban.

Minden egyes tagsági díj befizetése után 10%-ot utalok el hó végén rászoruló gyermekek megsegítésére, amiről a csoportban havonta beszámolok.

A Máltai Szeretetszolgálathoz eljuttatott összeggel a hátrányos helyzetű gyermekek óvodai és iskolai oktatását támogatják.

Hiszem és tapasztalom, hogy a felemelkedéshez, egy jobb élethez a legrövidebb út a tudáson át vezet.

Támogasd TE is a gyermekeket a JógaTv-n keresztül! Tudasd anya társaiddal ezt a lehetőséget.

Hívjuk fel mások figyelmét -minél többen- arra, hogy  milyen fontos az összefogás azokért, akik nehéz helyzetben vannak.

Minél többen megtesszük ezt, annál szebb lesz élni ebben a világban. Neked ehhez még semmilyen plusz munkát, energiát nem kell belefektetned, csak tudatosítod magadban, hogy :

Olyan szolgáltatást választasz, ami másoknak is segít!

Építsd be minden napra az ÉNIDŐT mozgással, magadra figyeléssel!

Indítsd lendületesen a napod!

A testmozgásnak köszönhetően nem az első kávé fog életben tartani, hanem egy kellemes érzés a gyakorlatoknak köszönhetően.

Légy fitt és fiatalos!

Ma már Nobel-díjas kutatások bizonyítják, hogy jógával és rendszeres meditációval fiatalabban lehet tartani az emberi szervezetet.

Légy a közösségünk tagja!

A reggeli közös gyakorlásnak és a Facebook csoportnak köszönhetően hozzád hasonló gondolkodású emberekkel ismerkedhetsz meg.

Fejlődj és szépülj!

A napi gyakorlásnak köszönhetően nem csak a tested fog változni. A rendszerességnek köszönhetően az akaraterőd és az önbizalmad is hatalmas fejlődésen fog keresztül menni.

Az oktatódról

TAKÁCS NELÉTA LINDA

Közösen kezdjük majd a napot!

20 éve foglalkozom oktatással, önismerettel, pozitív életszemlélettel. Az életvezetési tanácsadói munkámat a jógaoktatás nagyszerűen kiegészíti. A magánéletemben pedig rengeteget segít, hogy összhangban éljek a párommal és 2 gyermekünkkel.

Saját fejlődésemben a jóga nagyon fontos mérföldkő volt. Megtanított megismerni és elfogadni önmagam pont úgy, ahogy vagyok.

Mozgásszervi problémáimból  jógázással és légzőgyakorlatok segítségével épültem fel. Ma már a mindennapjaim része.

Fiatalon, derűsen és fitten tart minden nap. Kezdetben évekig otthon jógázgattam, majd 2017-ben hatha jóga oktatóként végeztem a Samadhi Jóga Akadémián.

Célom, hogy test-lélek-szellem szinten TELJES harmóniához segítsem a JógaTV anyukáit.

Tagjaink mondták!

“Mikor megláttam ezt a kiírást, nagyon megörültem neki, mert év végén egy jó összegzésre ad lehetőséget. Rögtön elkezdtem gyűjteni magamban a válaszokat arra a kérdésre, hogy mit ad nekem a Jóga TV. Egy két szavas válasz jut eszembe. Nyitottságot és tudatosságot ad. Tényleg hosszasan tudnám sorolni, hogy mi változott bennem, körülöttem a márciusi csatlakozás óta, ezért most csak ezt a két szót fejteném ki 1-1 mondatban. Nyitottságot fizikai értelemben… korábban nem tudtam keresztezett lábbal ülni, ha megpróbáltam, a térdem 20cm-rel a padló felett volt. Nyitottságot lelki értelemben….korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy idegenre rámosolyogjak, most meg vidáman el tudok cseverészni kora reggel a szemétszállítókkal is. Tudatosság….  már a második füzetet vezetem, amit Neléta életvezetési videóit jegyzetelve töltök meg. Mindent jegyzetelek, naplózok, megfigyelek és döntök. Sokszor kapok megerősítést a videókból, sokszor nagy felismeréseket, sokszor új dolgokat tanulok. A konkrét leírandó, elvégzendő feladatok a kedvenceim, mert azokat végezve még inkább azt érzem, hogy teszek azért, hogy elérjem a vágyott boldog, harmonikus, kiegyensúlyozott életet. “

P. Tímea

A 2020-as évre sokféle módon lehet tekinteni. Én hálával gondolok rá.Februárban csatlakoztam a Neléta Jóga Tvhez, akkor borzalmas térdfájdalmakkal, nulla mozgással,két műtét után és depresszióval, nyolc év külföldi élet után hazaköltöztem, nem találtam magam. Neléta és a jóga nekem az újrakezdést jelentették, felállítottak a padlóról fizikai, lelki és szellemi vonalon is! Én is a második jegyzetfüzetemet írom, nagyon sokat tanultam magamról, a miértekről. Testileg is sok fejlődést látok és érzek, a térd fájdalmam miatt(aminek azóta megtaláltuk az okát és meg is szűnt:))eleinte nagyon le voltam korlátozva, pl a sarok ülésnél kb 15-20centi volt a fenekem és a lábfejem közt, ami ma összeér. Teljesen másképp nézek magamra és másokra is! Várom a folytatást!  Köszönöm!

K. Karina
Nekem a Neléta Jóga TV önbizalmat adott és megerősítést abban, hogy érzéseim alapján cselekedjek. Mindent megkérdőjelezek azóta, amiket eddig természetesnek hittem. Figyelek magamra és felfedezem az erősségeimet, gyengeségeimet. A jógától jobb lett az általános közérzetem. Máshogy látok már sok mindent. Gyakran úgy kezdem a mondatokat másoknak, hogy “a jóga oktatóm szerint…” 😃 , mivel annyi érdekes dolgot tanulunk, hogy úgy érzem muszáj megosztanom másokkal is egy-egy problémájuk kapcsán. Köszönöm szépen, hogy itt lehetek! 🙂
Sz. Katalin

“Mi nekem a JógaTV? Jóga és lélekterápia a kiútkereső anyáknak vagyis mindenkinek az, amivel éppen küzd. ”

T. Erika

“Rendszeres testmozgás, és jól indul a nap.”

V. Gyöngyi

“Abban segít, hogy beépítsem a mozgást a mindennapjaimba.  Feltölt és segít, hogy jobban megfigyeljem önmagam. Nagyon jól érzem magam egy-egy jóga gyakorlás után. “

P. Leila

Hogyan tudsz csatlakozni közösségünkhöz?

Küldd el a jelentkezésed online és hamarosan együtt kezdhetjük a jógareggelt!

Ezzel nem tudsz veszíteni!

Itt motivált maradsz!

Segítek helyesen végezni a pózokat!

Hozzád igazítom az rendszert!

back-button

Miért nem veszíthetsz, ha befizetsz a tagságra?

Mert garanciát vállalok! Ha két hónapon keresztül kipróbáltad, végezted a gyakorlatokat és semmi sem változott az életedben, akkor írj egy emailt és visszafizetem az előfizetésed árát. Igen, ennyire bízom az eddig sikerekben és a saját tapasztalásaimban.
back-button

Több hasonló tagságra befizettél már, de valahogy mégsem voltál motivált?

Ha azt érzed mindig is nehéz volt magad rávenni az ilyen videókra, akkor emlékeztesd magad, hogy ez most teljesen más. Hiszen minden nap bejelentkezek és élőben ott vagyok Veled. Fogom a kezed. Kérdezhetsz, tartjuk a kapcsolatot!
back-button

Aggódsz, hogy nem tudod helyesen végezni a gyakorlatokat?

Bármikor tudok Neked segíteni, profin kitaláltam a módját hogyan koordináljalak egy 10-15 perces videós beszélgetésben. Írsz egy emailt és egyeztetjük az időpontot.

Sőt havonta egyszer élőben is találkozunk a tagokkal, jógázunk és eltöltünk egy szuper délutánt együtt. Ekkor pedig beállíthatjuk az adott pózt, illetve kérdezhetsz Tőlem személyesen is.

back-button

Így is alig van időd. Hogy tudod majd követni a videókat?

Ezt a közösséget kifejezetten nőknek és anyukáknak hoztam létre. Az előadásokat akár főzés közben is meghallgathatod. Több jógás gyakorlatot akár vezetés közben is csinálhatsz. Sok-sok olyan videó van fent, amit bármikor és bárhol el tudsz végezni.

Természetesen semmi sem kötelező. Ha te csak napi egyszer szeretnél jógázni és néha megnézed az életvezetési videókat, azt is lehet. Ha nem vagy aktív, akkor is szuper tagja vagy a közösségnek.
Viszont azt tudnod kell, hogy ha nem kezded el, akkor ez is csak egy szép elképzelés marad. Adj magadnak egy esélyt! Bízom benned, hogy most sikerülni fog!

 

Mennyibe fog ez kerülni nekem havonta?

 

Minden nap egy 30 perces jógaóra élőben! 

 Ára 1500 Ft-os jógaórával számolva 48.000 Ft/hó lenne! 

Hetente egyszer 60 perces élő jógaóra

A tagok által megszavazott jógaóra keddenként 17:00-18:00-ig lesz. Természetesen ezt a videót is bármikor visszanézheted, ha nem alkalmas számodra az időpont. Ez 4 x 2500 Ft értékű jógaórát jelent, ami 10.000 Ft/hó lenne. 

Havonta 4 életvezetési előadás

Havonta 4 db 30 perces életvezetési előadás a megszavazott témában, házi feladatokkal és gyakorlatokkal. Tulajdonképpen online tréning az otthonodban egy olyan oktatótóval, akitől bármikor kérdezhetsz. Átlagosan egy előadás ára: 5000 Ft, ami 20.000 Ft/hó lenne. 

Videotár 

A legtöbb  jógaóra típussal és folyamatosan felkerülő videókkal várlak. Jelenleg több mint 200 videó közül válogathatsz.  Korlátlan hozzáféréssel míg a tagságod tart. Csak a videotár ára átlagosan 5500 Ft/hó lenne. 

Egyénre szabott  jógaórák ajándékba 

Ha szeretnél egy problémádra gyakorlatot, írj és a következő videót Neked készítem. Egy egyéni jógaóra hetente egy alkalommal és 8000 Ft-os óradíjjal számolva 32.000 Ft/hó lenne. 

 

Mindez most Neked 5990 Ft/hó!

Amiért összesen: 115.500 Ft-nyi értéket kapsz!

Ez valóban megéri! Ne hezitálj! Kerülj be a következő havi csoportba még ma!

BEJELENTKEZÉS