fbpx

Minden hónapban találkozunk!

Gyere velünk jógázni, piknikezni és kapcsolódni egymáshoz! A tagok által megszavazott csodás helyen egy félnapos programot szervezünk! 

rpt

Mi történik a találkozókon?

JógaTV találkozók minden hónapban

Szeretnél végre kimozdulni? Elvonulnál egy madárcsicsergős helyre?  Szeretsz jógázni, sétálni, valamint közösségben fejlődni és ismerkedni?

Jóga: minden alkalommal 1 hatha jógaórán vehetsz részt a szabadban. Kinti jógaszőnyeget hozz magaddal.

Kirándulás: az adott hónapban megszavazott helyen sétálunk, túrázunk, felfedezzük a környéket. Ezért mindenképpen javasolom a kényelmes ruhát és cipőt.

Piknik: egy családias hangulatú pikniket tartunk. Alapvetően hozhatsz ételt magadnak, amit az “ebédidőben” elfogyaszthatsz.  De ha van kedved pluszban sütni valami vegetáriánus étket, amit megosztasz a közösséggel, akkor egy gasztronómiai élménykóstolásban is lehet részed. A recepteket pedig mindig megosztjuk a facebook csoportunkban!

Zárókör: Segítünk az élményeket feldolgozni , az eseményeket és érzéseket megemészteni. Az együttérző kommunikációs technikák segítségével egy közös záró szeánszon vehetsz részt, aminek a végén meditálni is fogunk.

Ez a félnap megváltoztathatja az életedet. Olyan tudást és élményt tapasztalhatsz, amellyel elkezdheted vagy mélyítheted az önismereti utadat egy védett közegben, barátok közt, teljes elfogadásban és szeretetben.

Téged is szeretettel várunk!

Neléta és a JógaTV tagjai

Ez a félnap megváltoztathatja az életedet. Olyan tudást és élményt tapasztalhatsz, amellyel elkezdheted vagy mélyítheted az önismereti utadat egy védett közegben, barátok közt, teljes elfogadásban és szeretetben.

INFORMÁCIÓK

A program:

  • 14:00-15:00 jógaóra
  • 15:00-16:00 piknik, recept és eszme csere:)
  • 16:00-17:30 kirándulás a tanösvényen
  • 17:30-18:00 zárókör szeánsz

Létszám: A találkozót minimum 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. 

Időpont:  2021.10.23. 14:00

Helyszín: 1112 Budapest  Kamara Erdei út 18. 

Eső esetén áttesszük a találkozót vagy benti helyszínt bérelünk, aminek díját összedobjuk a tagokkal! Ennek részleteit emailben küldöm a jelentkezőknek. 

A találkozó díja: 

Tagoknak 5000 Ft , külsősöknek 6500 Ft /alkalom.  Előreutalással fizetendő. 

A budapesti terembérlése eső esetén jelenleg 8000 Ft, amit a tagokkal közösen fizetünk. Ezt a pár száz forintot majd kérlek készpénzben hozd magaddal.  Helyszín: 1119 Budapest Fehérvári út 83.

A program-, időpont- és helyszín-változtatás jogát fent tartom. 

 

 

 

 

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK

Az is jöhet, aki sohasem jógázott még?

Igen. Bárki jöhet, aki részt szeretne venni a programokon.

Férfiak és gyerekek is jöhetnek? 

Alapvetően nem. A program anyukáknak szól. De szoktunk családos találkozót is szervezni. Az adott találkozó kapcsán kérlek érdeklődj.

Az odautazásban kérhetek segítséget? 

Igen. A jelentkezést követően beveszünk egy facebook csoportba, ahol megszervezzük az utazást és közzétesszük a találkozóval kapcsolatos infókat, képeket, recepteket.

Hogyan tudok jelentkezni a programra?

Kattints az alábbi gombra és az űrlap kitöltését követően küldd el a jelentkezésedet, amire 1 napon belül válaszolunk. Az “Erre jelentkezem” résznél válaszd a JógaTV tali opciót. A jelentkezési lap elküldésével és a találkozó díjának elutalásával válik érvényessé a jelentkezésed.

 

 

SZÁMLASZÁM: 

Takács Neléta EV
11773425-84297136
Összeg: találkozó díja
Közlemény: név+ jógatali+számla sorszáma

 

TERVEZETT IDŐPONTOK

2021. október 23. (szombat)              2022. január 22. (szombat)

2021. november 27. (szombat)          2022. február 26. (szombat)

2022. január 22. (szombat)               2022. március 19. (szombat)

 

Ha még sohasem jógáztál, végezd el a 10 napos ÉLETMÓDVÁLTÁS START! online tanfolyamomat, amit kifejezetten kezdőknek dolgoztam ki!

Csatlakozz a JógaTV közösségéhez!
Válaszd a tudatos, egészséges életet egy szuper közösségben!

Szeretettel,
Neléta

Töltsd le INGYENES ÉNIDŐTEREMTŐ FÜZETEMET és varázsolj magadnak több szabadidőt!

“Minden pillanat egy lehetőség arra, hogy megváltoztasd az életed, mert minden pillanatban képes vagy megváltoztatni az érzéseidet.”
Rhonda Byrne