fbpx
ajandek_foto1

GYORSÍTÓ SÁV, CSAK NEKED!

GYORSÍTÓ SÁV, CSAK NEKED!

 

 

Egyéni konzultáció, azonnali megkönnyebbülés!

 

KIKNEK SZÓL?

 

Személyes konzultációkkal CSAK a klubtagokat és a tanfolyamot végzetteket tudom mentorálni alkalmankénti konzultációkkal vagy rendszeresen, VIP mentorációs csomaggal. 

 

 

VIP MENTORÁCIÓ

 

 • Szeretnél teljesen egyénre szabottan haladni a 12 életterülettel?
 • Jól jönne, ha folyamatosan visszacsatolást kapnál a fejlődésedről?
 • Örülnél, ha pluszban minden tananyagomat is megkapnád egy nagyon kedvező havi díjon?

KONZULTÁCIÓS ALKALOM

 

 • Feljött egy blokk vagy elakadtál a tananyagok feldolgozása során?
 • Csak egy gyors lelki segélyre van szükséged?
 • Akkor válts jegyet a Neléta konzultációs különjáratára, és azonnal orvosoljuk a problémát! 🙂

 

 

FŐBB SZAKTERÜLETEK, AMELYEKBEN SEGÍTENI TUDOK

 

cropped-Logo512-512.png

Önismereti alapok

cropped-Logo512-512.png

Érzelmi blokkok oldása

cropped-Logo512-512.png

Háztartási rendszerezés

cropped-Logo512-512.png

Gyermeknevelés

cropped-Logo512-512.png

Önbizalom, önbecsülés

cropped-Logo512-512.png

Párkapcsolati gondok

cropped-Logo512-512.png

Kapcsolati kommunikáció

cropped-Logo512-512.png

Öngyógyítás a gyakorlatban

HOGYAN TUDSZ KONZULTÁCIÓT KÉRNI?

 

 

 

1.

Munkafüzet

Küldd el a jelentkezésedet a lenti táblázat kitöltésével és az időpont kiválasztásával!

2.

A TE ütemedben

48 órán belül -emailben- kapni fogsz egy visszaigazolást az időpontodra!

 

3.

100% garancia

Ezt követően egyenlítsd ki a konzultáció díját az oldal alján a “megvásárolom” gombbal!

4.

Segítek!

Újra kapni fogsz egy visszaigazolást a befizetésedre, és elküldöm a belépési linket és egyéb infókat az online beszélgetésünkhöz!

 

 

 

5.

Gyakorló napló

Az emailben lesz egy kérdőív, amit 48 órával a konzi előtt ki kell töltened, hogy alaposan felkészülhessek a találkozóra.

 

 

 

 

6.

blank

A találkozó időpontját a következő 48 órán belül még egy alkalommal módosíthatjuk, azon túl viszont a konzultációt megtartottnak tekintem.  Kérlek ezt vedd figyelembe!

 

MIKOR TUDLAK FOGADNI?

 

 

 

Kizárólag az alábbi táblázatban található időpontokban – főként kedden és szerdán délelőtt– tudlak fogadni. 

Kérlek ezt vedd figyelembe, és olyan időpontot válassz, ami biztosan megfelel számodra!

 

blank

MIT TARTALMAZ ÉS MENNYIBE KERÜL?

 

 

1   

FELKÉSZÜLÉST

Az előzetes egyeztetést, és az űrlap kitöltése utáni felkészülésemet.

 

TELJES FIGYELMET

Tartalmazza a 60 perces online konzultációt -az előzetes egyeztetés után- általam kiválasztott formában (többek között; feltáró beszélgetés az élethelyzetről, theta healing oldás, érzelmi utaztatás, blokkoldás, coaching, tanácsadás), amikor kizárólag rád figyelek. 

 

3   

ÖSSZEGZÉST + HÁZI FELADATOT

A konzultációt követően egy összefoglaló emailt küldök, melyben megkapod a konzultáció rövid kivonatát a házi feladatokat. Ha úgy látom, akkor javaslatot teszek egy újabb konzultációra vagy egy kapcsolódó tanfolyam/tréning elvégzésére. 

blank

 

A KONZULTÁCIÓ DÍJA

Egy alkalom (kb. 60 perc) konzultáció 30.000 Ft-ba kerül. 

 

 

MIT NEM  TARTALMAZ?

 

 

 

X TOVÁBBI EMAIL VÁLTÁST

 

Kérlek ne küldd el nekem emailben, hogy mi sikerült, mi nehéz vagy éppen hogy állsz a folyamattal! Erre találtam ki a klub hóvégi záró kérdőívét, és a kérdezz-felelek adásokat! A klubba itt tudsz belépni: https://neleta.hu/klub

 

HÁZI FELADAT ELLENŐRZÉST

 

A konzultációs verzióban nem tudom megnézni a házi feladataidat! Ha szeretnéd, hogy a házi feladatodat megnézzem, akkor arra külön kell kérned egy konzultációt. Ebben az esetben először átnézem a hf-ot, és a konzi során átbeszéljük!

 

X    KÖVETKEZŐ KONZULTÁCIÓ LEHETŐSÉGÉT

 

Ezek a konzultációk egy alkalomra szólnak! Nem tudom garantálni, hogy lesz következő konzultációra időpontom. Ugyanis a VIP mentorációs tagoknak tudom csak biztosítani a fix időpontot. Ha elérhető egy időpont a táblázatban, akkor csapj le rá mielőbb!

 

Alapvetően a tanfolyamaim anyagaiból és a klub kérdezz–felelek adásain minden kérdésedre választ kaphatsz. Sőt a VIP mentorációs csomagban havi, fix konzultációk is vannak. Nézd meg őket itt: https://neleta.hu/vipmentoracio

 

Azt szeretném, hogy ha az anyagokból önállóan megtanulnád a problémáid kezelését, és ehhez csak ritkán kérnél egy-egy online konzis segítséget, illetve továbblendítést!

 

HOGYAN ZAJLIK? HOGYAN KÉSZÜLJ?

 

 

 

 

 • Keresd elő az emailben elküldött meghívó linket, amire rákattintva el tudjuk kezdeni a videós beszélgetést (általában google meet-et használunk)! Legyen feltöltve az eszközöd, amit használsz!
 • Legyél lehetőleg kipihent és nyitott. Kényelmes ruhát viselj! Ne szorítson semmi!
 • Hidratáltan, és (nem túlzottan) jóllakva érkezz! Az energiatesztelésekhez, tudatalattival való munkához fontos, hogy ne legyél kiszáradva, és ne zavarjon az éhség sem.
 • Pontosan, időben érkezz! Ha késel, kérlek mielőbb jelezd telefonon vagy sms-ben!
 • Legyen nálad füzet és toll, hogy jegyzetelhess! A konzit követően 1-2 napon belül küldöm az összefoglalót, így fontos feljegyezni a házi feladatot!
 • Aznapra igyekezz sok pihenést beiktatni! Akár vegyél ki szabit, hogy be tudd fogadni és meg tudd emészteni a tapasztalásokat!

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

 

 

Segítek!

Amennyiben az időpontegyezetést követő 48 órán túl mondod le a konzultációt, az az alkalom felszámolásra kerül.

 

100% garancia

A mentorációs alkalom díját a konzultáció előtti héten ki kell egyenlítened a megvásárolom gombra kattintva, csak miután visszaigazoltam az időpontodat!

 

 

Videós magyarázatok

Google meeten fogunk találkozni, úgyhogy kérlek töltsd le a telefonodra az ingyenes appot, és ismerkedj meg vele! (PC-re nem kell letölteni)

30000 FtMegvásárolom

MILYEN NELÉTÁVAL EGYÜTT DOLGOZNI?

 

 

 • blank

  " Nelétával a közös munka, ÖRÖM! Megnyugtat, ösztönöz. A személyisége kicsit olyan, mintha az ember fejében lenne, sokszor a fel nem tett kérdéseimre is megkaptam a választ!És nem utolsó sorban jó a humora!

  Pozitívabban állok hozzá a napjaimhoz, ezáltal a családom is lelkesebb. Az önbecsülésem is nőtt a kezdetek óta. Meg tudom magam dicsérni. A gyerekeim nagyon élvezték, hogy Anya is tanul. A mozgás már teljesen beleépült a mindennapokba, jobban érzem magam a bőrömben, energikusabb lettem.

  Köszönöm Neléta! Már alig várom a következő közös munkát! "

  Keszthelyi Márta
  Kétgyermekes anyuka Balatonakaliról
 • blank

  "Nelétával együtt dolgozni fantasztikus. Inspiráló, támogató, és annyira energikus, hogy ez az energia, és tettvágy átragad az emberre. Vele dolgozva elhiszed, hogy a Világot is meg tudod változtatni!

  De magadat tuti 🙂 

  Amióta Nelétával dolgozok tudatosabb lettem. Elkezdtem jobban odafigyelni magamra, az igényeimre és érzéseimre, nem sorolom magam a ToDo lista végére. Észrevettem rossz berögződéseket, amiket a kapott tippekkel és gyakorlatokkal sok esetben meg tudtam változtatni.

  A férjem is tudomásul vette, hogy erre szükségem van. Egy boldog, kiegyensúlyozott anya = boldog, kiegyensúlyozott család."

  Schreiberné Stein Bettina
  Egy kisfiú anyukája Veszprémből
 • blank
  " Lelkesítő! Mindig izgatottan vártam a következő feladatot. Megerősített abban, hogy érdemes magunkkal foglalkozni, és ez nem kell, hogy nyűg legyen. Lehet élvezetesen is csinálni, és vidáman hozzáállni. Neléta pozitív energiája és lelkesedése ragadós, sokat segített. A nehéz témákat is egyszerűen és érthetően mondta el, mindig világosan tudtam, mi a feladatom. "
  Tornyai Aliz
  Egy kisfiú anyukája Debrecenből
 • blank
  " Bár korábban találkoztam volna vele. 🙂 Nagyon bízom benne, hogy az én gyerekeim már a tőle tanultakkal gazdagabban vághatnak bele az életbe. Észhez térített. Mindent meg kell tervezni magam körül, ha a boldogságra is szeretnék időt hagyni. 🙂 A férjem is támogat, mert látja, hogy jobban vagyok! Neki csak ez számít."
  Nagy Csilla
  Két gyermek anyukája Budapestről
 • blank
  "Neléta kisugárzása, lelkesedése rendkívül motiváló ! Mindenre van megoldása és meg tud győzni érvekkel! Neléta ráébresztett arra, hogy fontos a napi rutin kialakítása, pl. menüt tervezek ezáltal kevesebbet költünk ! Lelkesedést kaptam több területen a változtatásra ! A párommal nálunk nem okoz gondot az együttműködés, mindig  támogatjuk a másikat a fejlődésben ! Neléta segített abban , hogyan lehet a napi felesleges vitákat elkerülni  a napi rutinok kialakításával!"
  Mészáros Brigitta
  Két gyermek édesanyja Budapestről

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY GYORSAN MEGOLDJUK A PROBLÉMÁDAT?

Töltsd ki az adataidat, és válassz időpontot!

  Vezetéknév:

  Keresztnév:

  Email:

  Telefonszám:

  Számlázási cím:

  Melyik időpontra jönnél?:

  HA MÁR VISZAIGAZOLTAM AZ IDŐPONTOT, ITT TUDOD KIEGYENLÍTENI A DÍJAT! 

   

  30000 FtMegvásárolom

  HA MÁR VISZAIGAZOLTAM AZ IDŐPONTOT, ITT TUDOD KIEGYENLÍTENI A DÍJAT!