fbpx
800800 képek (5)

ONLINE TANFOLYAMOK

Na idefigyelj anyukám!

Te is megérdemled, hogy áloméleted legyen!

De hogyan kezdj egyáltalán hozzá?

12 LÉPÉS & 12 TANFOLYAM!

RENDBE TESSZÜK AZ ÉLETEDET!

Mondhatnám, hogy 20 éve érted dolgozom magamon! Hogy miért? Hogy az anyaság és nőiség kihívásaira adjak neked valódi válaszokat!

blank

Ezért 12 lépésben foglaltam össze majdnem 20 év tapasztalatát,  hogy szinte ugrásszerű fejlődést érj el egy-egy kurzus elvégzésével!

blank
1

MI FOG VÁLTOZNI EGY KURZUS UTÁN?

Logo_icon

Tudatos leszel az érzéseidet és szükségleteidet illetően

Logo_icon

Megérted magadat és azt, hogy mi a problémád forrása

Logo_icon

Motivált és lelkes leszel, hogy változtass

Logo_icon

Pontosan tudni fogod mi a célod és mit kell tenned

Logo_icon

Képes leszel végre pozitív irányban változtatni az adott témában

Logo_icon

Nem fogod soha többé egyedül érezni magad a problémáiddal

2

MIT KAPSZ A KURZUSOKKAL?

Megértést és rálátást

Megértést és rálátást

Tudnod kell, hogy mi a probléma forrása egy-egy életterületeden. Sokszor alapnak és megkérdőjelezthetetlennek gondoljuk a körülményeinket. 

Pedig lehet, sőt sokszor szükséges is változtatnunk rajtuk. 

Haditervet és technikákat

Haditervet és technikákat

 A Neléta Anyamentoring tanfolyamok feltárják a hibákat, és megmutatják a helyes utat. Ezentúl pedig egy nagyon konkrét cselekvési tervet, és az ahhoz szükséges leghatékonyabb technikákat is megkapod, hogy könnyedén végig tudd csinálni a folyamatot!

100% garancia

100 % biztonságot

Nálunk biztonságban van a fejlődésed és a pénzed is! Ha aggódsz, hogy esetleg már tanultad a tanfolyamon ismertetett technikákat vagy valamiért nem érthető vagy befogadható számodra az anyag, akkor az ÁSZF szerint, kérdés nélkül visszautaljuk a tanfolyam árát!

Tanfolyamok_részeltek

LÁSSUK A 12 LÉPÉST ÉS AZ ISKOLARENDSZERT!

A képekre kattintva elolvashatod a tanfolyamok részleteit! A tanfolyamokat javaslom sorrendben elvégezni, mert egymásra épülnek! Amelyik kép nem kattintható, ott a tanfolyam aktuálisan nem elérhető vagy egyelőre nem indul!

ÖNISMERET START TANFOLYAM

ÖNISMERET START TANFOLYAM
Az önismeret mindennek az alapja. Ha több mint 3 életterületeden javítanál, akkor mindenképpen ezzel kezd, és haladj szépen sorban! Önismereti kommunikáció, a valódi szükségleteid, és a fejlődési terved kidolgozása vár Rád.

ÉNIDŐ START TANFOLYAM

29
Már tudod mik a céljaid, és folytatnád az önismereti utad! De előbb meg kell erősítened az önmagaddal való viszonyodat! Igen, rendszeresen töltődnöd kell, hogy végig tudd csinálni a folyamatot, és ne ess vissza!

EGYSZERŰ NAPOK START TANFOLYAM

8
Rendbe kell tenned a hétköznapokat! Rendszert kell vinned életed szervezésébe, ki kell alakítanod egy téged szolgáló időbeosztást és napi rutint!Ráadásul veled együttműködő családtagokat kell kinevelned!

TISZTASÁG & REND START TANFOLYAM

23
Ami kint, az bent. Természetesen ez fordítva is igaz. Az otthonod mindent megmutat rólad. Tisztítsd meg, szanáld ki, és tedd rendbe a tárgyaidat! Ezzel párhuzamosan pedig végezd el a belső, lelki munkát is!

EGYSZERŰ FŐZÉS START TANFOLYAM

3
“Mit főzzek?”, bizonytalanság és vita a konyhában? A bevásárlástól kezdve az utolsó kiskanál elpakolásáig mindent rendszerezünk és tudatosítunk! A problémás területek lelki okait is megvizsgáljuk. Egy letisztult konyha, átlátható rendszerek, és a “mindig van itthon kaja érzése” lesz a tanfolyam eredménye!

BOLDOG NŐ START TANFOLYAM

13
Fedezd fel a nőiségedben rejlő erőt! Újra lesz önbizalmad és visszakapod azt a nőt, aki legbelül vagy! Megtanulod a női problémáid lelki okait kezelni. A menstruációs ciklusod lehetőségeit végre kiaknázhatod, és nem kell többé szenveded! Ebben a tanfolyamban az öltözködést és a testképet is a helyére tesszük!

ÁLOMMUNKA START TANFOLYAM

ÁLOMMUNKA START TANFOLYAM
Végre megtudhatod, hogy mire születtél. Rendbe teheted a munkával kapcsolatos problémáidat, és akár elkezdheted felépíteni az új karrieredet! Ha kisbabával vagy otthon, ne aggódj, mert szépen fokozatosan elkezdheted! Lépésről-lépésre vezetlek végig ezen a folyamaton!

EGÉSZSÉGES TEST START TANFOLYAM

EGÉSZSÉGES TEST START TANFOLYAM
Ha az alapok már rendben vannak, és van rendszeres énidőd is, akkor jöhet az öngyógyítás. Ebben a kurzusban az egészséges életmódot fogjuk kialakítani és megszilárdítani. Megtanítalak helyesen étkezni és mozogni, valamint gyógyszerek nélkül élni!

HARMONIKUS KAPCSOLAT

HARMONIKUS KAPCSOLAT
Tedd rendbe a férfiakhoz fűződő viszonyodat! Ismerd meg, és értsd meg a párkapcsolatok lényegét! Tanuld meg a csoda kommunikációs technikát, ami megváltoztatja az életedet! Ezt a tanfolyamot 3 verzióban készítettem el: egyedülállóknak, azoknak akiknek a párjuk erről hallani sem akar, és akiknek a párjuk partner ebben.

GYEREKNEVELÉS START TANFOLYAM

28
Csecsemő, ovis vagy kamasz? Mindegyik más-más kihívást jelent, ám ezzel a tanfolyammal mindent megtudhatsz a gyereknevelés lényegéről kortól függően és függetlenül. Megtanuljuk a helyes kommunikációt hiszti és vita esetére, és a gyakorlatba is átültetjük a tanultakat, hogy szülőként könnyű, és élvezetes legyen számodra a gyermekeddel töltött idő!

BOLDOGSÁG START TANFOLYAM

12
Ha már életed legfőbb területei stabilak, jöhet az önmegvalósítás. Itt már végre tényleg az élet élvezetén a hangsúly! De persze ezt is meg kell tanulni, és ide is el kell jutni. Megtanuljuk a boldog állapotok stabilizálását! A pozitív gondolkodásmód megszilárdításán és a lelki béke fenntartásán is dolgzunk.

BŐSÉG START TANFOLYAM

6
PÉNZ? Naná, hogy fontos, mert van. Mert az életünk része! Megtanítalak pénzt csinálni, persze legálisan! De természetesen bőséges időt és szabadságot is teremtünk. Hiszen a legnagyobb gazdagság az, ha a magad ura vagy, és nem kell megtenned azt, amit nem szeretnél. Lebontjuk az idővel és pénzzel kapcsolatos maradék blokkjaidat, hogy semmi se állhasson utadba! Így végre Te is szuperhősnővé válhatsz!

A TANFOLYAMOKAT IMÁDNI FOGOD, MERT AZ ANYAG:

A TE ütemedben

Egyszerűen követhető

Könnyen követhető a tananyag, egyszerű gyakorlatokkal, és egyértelmű lépésekkel a TE ütemedben. 

 

Videós magyarázatok

Változatos

Videós, képes és szöveges magyarázat is van minden anyaghoz, amelyeket blokkoldó kérdések és napi feladatok követnek.

 

Gyors fejlődés

Megoldásközpontú

A mindennapi életben azonnal alkalmazható technikák, letölthető sablonok, és gyakorlónaplók segítenek a gyors fejlődésben.

MINDENT ONLINE VÉGEZHETSZ A SAJÁT ÜTEMEDBEN!

HOGYAN ZAJLANAK A TANFOLYAMOK?

A tanfolyamokat 3-6 hónap alatt lehet elvégezni tanfolyamtól függően. Az oktatófelületen minden egyes napra javaslatot kapsz arra, hogyan haladj és mit dolgozz fel! 

A tanfolyamok minden évben csak kétszer indulnak el.

 • Van egy őszi félévünk, amikor a kurzusok október első keddjén kezdődnek!
 • A tavaszi félév pedig március első keddjén indul. Tehát, ha vásárolsz egy kurzust, a kezdésig várnod kell! 

A tanfolyamokat csak sorrendben lehet elvégezni még akkor is, ha van olyan életterületed, amivel úgy elvagy, és azt gondolod nincs semmi gond! Ugyanis később, például a párkapcsolatnál kijöhetnek a tudatalatti, rejtett blokkok, és akkor nem tudsz majd továbblépni. Ez a tapasztalatom közel 20 év alatt!

De ha mégis van egy sürgető életterületed, akkor először bátran végezz el az adott témában egy mini kurzust, és utána folytasd tovább a tanfolyamokkal, hogy teljesen kitisztuljon az életed!

A tanfolyamok után (vagy akár azokkal párhuzamosan) érdemes belépned az Önfejlesztő Anyák Klubjába, ahol ezeket az anyagokat gyakoroljuk, és elmélyítjük egy szuper közösségben!

A heti kérdezz felelek adásban pedig élőben válaszolok az előre beküldött kérdéseidre bármely tanfolyammal vagy élethelyzettel kapcsolatban!

Minden tanfolyamhoz tartozik egy FB csoport, ahol megoszthatod tapasztalásaidat anyatársaiddal, és itt lesznek a kérdezz-felelek adások is! 

EBBEN A 4 PERCES VIDEÓBAN BEMUTATOM A RENDSZERT!

KIKNEK VALÓK AZ ONLINE TANFOLYAMAIM?

Logo_icon

Olyan anyáknak, akik minőségi változást szeretnének elérni

Logo_icon

Akik hisznek abban, hogy képesek erre a változásra

Logo_icon

Akiknek stabil az elhatározásuk, hogy végig is csinálják a tanfolyamot

Logo_icon

Akik, készek szembenézni önmagukkal és a problémáikkal

Logo_icon

Akik valóban elkötelezték magukat az önfejlesztés mellett

Logo_icon

Akik készek a gyermekeik jövőjéért is megtenni a változtatásokat

Logo_icon

Akik nyitottak a holisztikus, spirituális szemléletmódra is

Logo_icon

Akik szeretnek tanulni és új ismereteket szerezni

KIKNEK NEM VALÓK AZ ONLINE TANFOLYAMAIM?

Logo_icon

Akik csak épp egy kicsit javítanának az életükön, és azt is gyorsan szeretnék elérni

Logo_icon

Akik szégyellik mások előtt felvállalni, hogy önismeretet tanulnak

Logo_icon

Akik nem hajlandóak beletenni az 100%-120%-ot az önfejlesztési folyamatba

Logo_icon

Akiknek egyévesnél fiatalabb gyermekünk van, és nincs segítségük

Logo_icon

Akik nem hisznek a pozitív gondolatok erejében, inkább panaszkodnak és siránkoznak

HOGYAN ÉPÜLNEK FEL A TANFOLYAMOK?

A tanfolyamok során minden nap javaslom, hogy mivel és hogyan haladj.

A tanfolyamok a kezdéstől négy hónapig elérhetőek számodra, így beoszthatod magadnak hogyan haladsz!

 

Elméleti tananyag

Elméleti tananyag

Minden modulhoz tartozik egy írott elméleti tananyag, amelyet a felületen el tudsz olvasni, és ki tudsz jegyzetelni.  Ez kb. napi 10 percet vesz igénybe. 

Videós magyarázatok

Videós magyarázatok

Az elméleti tananyagokat videós, szemléltető magyarázatokkal egészítettem ki! A videók többsége feliratozva van, és kb. 5 percesek.

Gyakorló napló

Munkafüzet

A munkafüzetben blokkoldó kérdéseket, és elvégzendő feladatokat találsz az adott videó témájához kapcsolódóan.

 

Segédanyagok

Segédanyagok

A tananyag szemléltetéséhez ábrákat, valamint excel tábla sablonokat készítettem, amelyek segítségével könnyedén el tudod végezni az előírt feladatokat!

 

Munkafüzet

Gyakorló napló

Amikor végeztél a tananyaggal megkapod a nyomtatható gyakorlónaplódat, amelyben további, két teljes hónapig minden napra kapsz egy-egy gyakorló, elmélyítő feladatot. 

 

Kvíz

Kvízteszt

Minden elvégzett modul végén egy gyors kvízteszttel ellenőrizheted, hogy mennyire sikerült elsajátítanod a tanultakat. Én mondom, imádni fogod:)

 

 

HOGYAN ÉRED EL A KURZUSOKAT?

PROFI OKTATÓFELÜLET

PROFI OKTATÓFELÜLET 

Kapni fogsz egy belépési kódot! A tananyagot pedig egy profi, letisztult, és izgalmas, illusztrált oktatófelületen végezheted. 

 

MOBIL APPLIKÁCIÓ

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Sőt lesz egy mobil applikációd is, amivel azonnal, gyorsan, és kényelmesen éred el a tananyagokat és elmentheted a kedvenc videóidat! 

 

KÉTFÉLE TANFOLYAMI CSOMAG KÖZÜL VÁLASZTHATSZ!

ALAP CSOMAG

500600 TERMÉK ikonok weboldal (1)
Logo_icon

PROFI OKTATÓ-FELÜLET

A vásárlásod után -egy héten belül- megkapod a belépési kódokat a felületre!
Logo_icon

MOBIL-APPLIKÁCIÓ

A tanfolyamot egy mobil appon is végezheted, ami kényelmes, gyors és megkönnyíti a haladást!
Logo_icon

100% PÉNZ-VISSZAFIZETÉS GARANCIA

Ha nem vagy elégedett, akkor 3 héten belül, kérdés nélkül visszafizetem a tanfolyam árát!

MENTOR CSOMAG

500600 TERMÉK ikonok weboldal (2)
Logo_icon

PROFI OKTATÓ-FELÜLET

A vásárlásod után -egy héten belül- megkapod a belépési kódokat a felületre!
Logo_icon

MOBIL-APPLIKÁCIÓ

A tanfolyamot egy mobil appon is végezheted, ami kényelmes, gyors és megkönnyíti a haladást!
Logo_icon

100% PÉNZ-VISSZAFIZETÉS GARANCIA

Ha nem vagy elégedett, akkor 3 héten belül, kérdés nélkül visszafizetem a tanfolyam árát!
Logo_icon

FB CSOPORT

Napi szinten kommunikálhatsz szuperanya társaiddal, és heti háromszor közösen gyakorlunk!
Logo_icon

KÉRDEZHETSZ

Minden héten kérdezhetsz tőlem! Előre beküldheted a kérdéseidet bármilyen élethelyzettel kapcsolatban. Élő adásban vagy írásban válaszolok Neked!

100% PÉNZ-VISSZAFIZETÉS GARANCIA

Pénz-visszafizetési garanciát vállalok, mert tutira bízom a tanfolyamaim sikerében!

Visszafizetem az árát, ha úgy gondolod, hogy nem ez a tanfolyam az, ami neked kell!

Vásárlásodtól számított 3 héten belül visszaigényelheted a befizetett összeget! Részletek az ÁSZF-ben olvashatók. 

Tanfolyami-logók másolata (200 × 200 képpont)

MIT MONDANAK AZ ANYUKÁK?

 • blank
  "Egyértelműen jól döntöttem!Választ fogok kapni a ki vagyok én kérdésemre, illetve hogy mi a célom. Megérdemlem? Megbeszéltem magammal,hogy: IGEN! IGEN!!! Gondoltam én, hogy vannak lelki gubancok, ami a gyerekkoromra vezethető vissza, ebben már most segítséget kaptam,és ami nagyon fontos nekem,hogy biztatást, támogatást is. Egy kis családot, ahol nagyon jól érzem magam! Sokkal több van benne, sokkal többet ér ez a tanfolyam. Mentorációval valami hihetetlen szuper!!!!! "
  Keszthelyi Márti
  Két gyermek anyukája Balatonakaliról
 • blank
  "Szia Neléta! Nagyjából tudok terv szerint haladni a tanfolyammal és jó, hogy pótolni is van lehetőség. 
   A kezdet óta rengeteg változás történt. Beindított bizonyos folyamatokat, még az álmaimat is sokszor befolyásolja, ez hihetetlen!
  Én receptre írnám fel ezt minden embernek, nem csak az anyukáknak! 
  Nagyon örülök, hogy még idejében csatlakoztam és kíváncsian várom a végkifejletet."
  Petrus-Horváth Alexandra
  Egy kislány anyukája Debrecenből
 • blank
  "Igen, nagyon jó döntés volt a tanfolyam. Bár most épp még a "mélyben" vagyok, de már 1-2 dologban kitisztult a fejem.  Nagyon szeretem Neléta személyiségét, most pont ezt kell nekem. Azon dilemmáztam: A mostani élethelyzetemben való-e nekem? Tud-e rajtam segíteni? Miben tud segíteni nekem? Lesz-e rá időm a gyerekek és munka mellett? Az egyszerűbb, könnyebb jövőért ajánlom.❤️ Önmagunk megismerése, elfogadása és szeretete, ha megvan, akkor minden gördülékenyebben megy, bármelyik életterületünkön. Legalábbis én ebben bízom. A tudatosításban és elengedésben segít nekem ez a tanfolyam. "
  Petrovics-Vér Katalin
  Három gyermek anyukája Kecskemétről
 • blank
  "A legjobb döntés volt, amit meghoztam ! Most éppen egy kicsit nehezebb időszaka van az életemnek, és ez a tanfolyam most nagyon sokat ad nekem, segít hogy rendezzem a dolgaimat! Segít felszínre hozni a magammal kapcsolatos érzéseimet. Erőt ad a mindennapokhoz!  Biztos vagyok benne, hogy sokkal többet ér a tanfolyam! Fantasztikus tudás anyag, és munka van benne! És persze szíved, lelked!"
  Szabóné Horog Krisztina
  Három fiú anyukája Cecéről
 • blank
  "A tanfolyam sokrétű, magunkkal foglalkozunk érdemben, és emellett Neléta figyel ránk.  A céljaim megfogalmazásában segít. "
  Csillik-Kelemen Kornélia
  Két gyermek anyukája Tiszapalkonyáról
 • blank

  "Számomra a tanfolyam olyan volt, mintha sok idő után feljöhettem volna a vízfelszínre levegőt venni, mert én magam és a gondjaim folyton lehúztak. Ami számomra külön öröm, hogy nem csak tudást kaptam, de olyan gyakorlati feladatokat, praktikákat is, amit nem csak az önismeretem fejlesztésében, hanem számos más területen is alkalmazhatok pl. Párkapcsolat, gyereknevelés."

  Kasné Kántor Brigitta
  Egy kisfiú anyukája, Bujról

MIT FOGSZ TAPASZTALNI A TANFOLYAMOK UTÁN?

Logo_icon

Az adott témában magabiztos és stabil leszel, tudni fogod mit kell tenned, hogy változtass

Logo_icon

Nyugodtabb leszel, mert kezedben lesznek az ehhez szükséges eszközök

Logo_icon

Lelkes és motivált leszel hogy bevezesd a tanultakat a minden napokba

Logo_icon

Egy új, pozitívabb és tudatosabb hozzáállással fogod személni a világot

Logo_icon

Felszabadulsz az elrendezetlenség terhe alól

Logo_icon

Ha kitartóan tanulsz és gyakorolsz, már 30 nap után változásokat és eredményeket érsz el az adott témában

Logo_icon

Beleszeretsz az önfejlesztésbe 🙂

2

GYAKORI KÉRDÉSEK A TANFOLYAMOKRÓL

Naponta mennyi időt kell rászánni, hogy alaposan mindent megtanuljak/elvégezzek?

A visszajelzések 80%-a alapján a kényelmes haladáshoz minden nap 1-2 órát kell a tananyaggal és a házi feladatokkal foglalkozni az adott tanfolyamnál előrírt időtartamig (3-6 hónap)

Temészetesen ez függ az egyéni időbeosztástól, a tanulási stratégiádtól, az elakadásaid mértékétől,  és a tanfolyam témájától is.

Mennyi ideig érhetőek el a tanfolyamok?

A tanfolyamok általában a vásárlástól számított 4-6 hónapig elérhetőek. Részleteket lásd az aktuális tanfolyamoknál!

Szükséges a tanfolyamokhoz valamilyen előképzettség?

Nem szükséges. Bárki elvégezheti a kurzusokat. Ha már régóta foglalkozol önfejlesztéssel, akkor valószínűleg gyorsabban fogsz haladni. Ha még új neked ez a megközelítés, akkor kicsit több idő kell, mire mindent megemésztesz. Ez esetben ajánlom Neked a mentorcsomagot, ahol lehetőséged van kérdezni tőlem.

Mi a különbség az alap és a mentorcsomag között?

Ahogy az oldalon fent olvashatod az alapcsomag tartalmazza a magát a tanfolyamot az oktatófelületen, ahol megtekintheted, elvégezheted a kurzust illetve letöltheted a letölthető anyagrészeket. Vásárlástól számítva 4 hónapig áll rendelkezésedre minden! Itt a saját ütemedben haladsz, és csak technikai elakadás esetén tudsz tőlem emailben kérdezni. 

Mentorációs csomagnál 3-4 hónapig együtt haladunk, és minden héten kérdezhetsz is tőlem. Utána az utolsó 1-2 hónapban lehet pótolni, gyakorolni és a közösségben kapcsolódni.

A tanfolyamok egymásra épülnek?

Alapvetően igen, de önmagukban is megállják a helyüket, ha már foglalkoztál önismerettel. Ha több mint 3 életterületen van elakadásod vagy problémád, akkor érdemes az elején kezdeni, és végighaladni az első tanfolyamtól az utolsóig. 

 

A klubban ugyanúgy megtanítod azt, ami az online tanfolyamokban van?

NEM! Bár az Önfejlesztő Anyák Klubjában is a 12 tanfolyam tematikájával haladunk. 

De a klub nem a tanulásra, hanem a megtanult technikák ismétlésére, elmélyítésére, és gyakorlatba ültetésére szolgál. Továbbá arra, hogy segítséget, támogatást kérhess, ha elakadsz.

A klubba csak az Önismeret Start Tanfolyam elvégzése után léphetsz be! 

 

Kérdezhetek, ha valamit nem értek?

Ha alapcsomagot vettél, akkor csak a technikai (nem találom, nem tudom mit kell csinálni, nem megy a belépés) típusú kérdésekre tudok válaszolni emailben. 

Ha mentorációs csomagot veszel, akkor a heti kérdezz-felelekre be tudod küldeni a kérdéseidet (szinte bármilyen témával kapcsolatban), amelyeket élő adásban és/vagy írásban megválaszolok. Az adásokat bármikor vissza tudod nézni a tanfolyam végéig! 

 

Hányan leszünk a mentorációs csoportban?

A mentorációs csomagot mindössze az első 30 főnek tudom biztosítani. Így minimum 10 maximum 30 fő lesz a csoportban. 

Ha alap csomagot vettem, és menet közben meggondoltam magam, akkor válthatok mentorcsomagra?

A mentorációs csomagot mindössze 30 főnek tudom biztosítani. Így csak akkor válthatsz menet közben csomagot (a különbözet megfizetésével), ha van még hely a csoportban!

 

 

Honnan tudom biztosan, hogy ez a tanfolyam megoldja-e a problémámat?

Biztosra semmit sem ígérhetek. Viszont az az eddigi tapasztalatom, hogy ha végigcsinálod a tanfolyamot, és elvégzed a gyakorlati házi feladatokat, akkor az már 80%-ban meg fogja oldani az élethelyzetedet.

Mivel minden élethelyzet egy kicsit egyedi, így nem biztos, hogy mindent érint a tanfolyam, amivel éppen küzdesz. De mentorációs csomag esetén sokkal nagyobb az esély, hogy minden kitisztul, hiszen bármit kérdezhetsz, és segítek az egyedi elakadásokban is. Ezért is érdemes ezzel a csomaggal tanfolyamot vásárolni!

 

Akkor is ajánlod, ha most járok coachoz vagy pszichológushoz?

Igen, de csak akkor, ha van erre időd és kapacitásod. Itt olyan technikákat tanulsz, amivel saját magadat fogod rendbe tenni, te segítesz magadon.

Amikor konzultációra mész egy szakemberhez az egy olyan folyamat, amiben ő segít rajtad. Ha nagyon mély folyamatokon mentek keresztül (pl hipnózis, oldások), akkor nem javaslom egyszerre a kettőt, mert érzelmileg túl megterhelő és összezavaró lehet. De ezt Neked kell eldöntened.