fbpx
ajandek_foto1

TAKÁCS NELÉTA LINDA
vagyok

 Az anyák mentora, női önismereti tréner,

Kétgyermekes édesanya és feleség. 

A válásom után teljesen egyedül maradtam a két gyermekemmel.

Majd angol tanárból olyan profi életvezetési guruvá képeztem magam, hogy 3 rövid év alatt a semmiből felépítettem azt a kényelmes és örömteli életet, amire mindig vágytam! 

Most az az anya vagyok, aki lenni akartam! És még egy jó hír; a gyermekeim apukájával újra egy párt alkotunk!

 

EZT AZ UTAT JÁRTAM BE 17 ÉV ALATT!

blank

KI VAGYOK ÉN? KI AZ A NELÉTA?

Az anyák mentoraként női önismeretet oktatok, és abban segítelek Téged, hogy teljesen újraszervezd, majd rendbe tedd az életedet. Egészen a kezdetektől a legnagyobb álmod eléréséig vezetlek az úton.

blank

MIÉRT CSINÁLOM EZT?

Mert szinte minden nehézséget megéltem vagy coacholtam már, amit egy nő és egy anya átélhet.

22 évesen lettem vállalkozó és anya. Majd a válásom után kezdtem el komolyan életvezetési és önismereti képzéseket végezni. És ezek segítségével – ha hiszed, ha nem-, a káoszból teljesen rendbe tettem az életemet.

Ma olyan életem van, amiről mindig is álmodtam. Sőt a volt férjemmel is újra együtt vagyunk, 4 év különélés után! És még van mit mesélnem:) 

Az önfejlesztési folyamat, amit végigcsináltam, 12 otthon elvégezhető lépésben, és tanfolyamban foglaltam össze, hogy Te is rendbe tehesd az életedet. Itt nézheted meg a 12 lépést, és a tanfolyamokat: https://neleta.hu/online-tanfolyamok/

blank

SZAPPANOPERÁM

Itt vagyok, semmim sincs, csak a megoldandó feladataim, az adósságaim, és a gyermekeim, akikről gondoskodnom kellene. A barátaim, szüleim elfordultak tőlem. Nincs munkám, épp egy havi megélhetésem maradt.” Mi lesz velem?

blank

SZAKMAISÁGOM

22 évesen már a tanulmányaim mellett oktatás-szervezőként és angol tanárként dolgoztam a saját nyelviskolámban. Majd fokozatosan átképeztem magam életvezetési és párkapcsolati tanácsadóvá. 2019-ben megnyitottam a Szeretetközpont nevű önfejlesztő központomat.

Hétköznapi sikereim

A HÉTKÖZNAPI EREDMÉNYEIM

Négy év különélés után a – megtanult technikák segítségével- megpróbáltam rendezni a viszonyomat a volt férjemmel! Annyira jól sikerült, hogy:

Ma újra egy család és egy pár vagyunk! Nem is akármilyenek!

blank

A SZAPPANOPERÁM

Főiskolás koromban kezdődött az önfejlesztési utam a Titok című könyvvel. Tele voltam tettvággyal és ötletekkel.  19 évesen a tanulmányaim mellett biztosításközvetítőként dolgoztam, majd ezzel párhuzamosan egy nyelviskolát alapítottam. 

A nyelviskola működtetése, az angol tanítás fontos mérföldkő volt az életemben. Ráébresztett arra, hogy az oktatás és az emberekkel történő munka igazi nagy szerelmem.

A főiskola utolsó évében férjhez mentem, és hamarosan megszületett első gyermekünk.  Így 22 évesen már feleség, anyuka, és cégvezető voltam. Hobbiként (éjszaka) sokat olvastam, tanultam és önfejlesztettem a nyelviskolás évek alatt. Figyelgettem hogyan tudom egyszerűbbé tenni a hétköznapjaimat a munka és gyereknevelés feladatai között egyensúlyozva. 

Hát hogy is mondjam: pokoli nehéz volt. 

blank

Rengeteget dolgoztam, próbáltam odafigyelni minden területre, de valahogy egyre többször éreztem, hogy összeroskadok a sok feladat terhe alatt. 

2014-ben pedig megszületett a lányunk. Az otthon töltött idő során kezdtem el komolyabb önismereti képzéseket elvégezni, és megoldásokat keresni az életemre.

Ahogy változtam, a férjemmel úgy kezdtünk el még jobban távolodni egymástól.  Ekkor lépett be egy szerető az életembe. Ennek következtében 10 év után beadtam a válókeresetet. 

Egy évvel később pedig már egyedülálló anyaként neveltem a gyermekeimet. A szakításokat követően képtelen voltam nyugodtan dolgozni, és elveszítettem mindent. A munkámat, a családomat, az otthonomat. 

Mindent, amiről azt hittem az enyém.  Amiről azt gondoltam én vagyok, az semmivé lett. 

Az átok mégis áldássá vált az életemben. Sosem felejtem el, amikor egy újabb férfival való szakításom után egy padlásszintet béreltem. 

Megérkeztem a csomagjaimmal, végignéztem az üres kényszerlakáson, a sarokba kucorodtam, és több órán keresztül sírtam, gyászoltam. Számot vetettem Önmagammal, a múltammal. Ott volt az a bizonyos pont, ahonnan nem volt lejjebb.

blank

“Itt vagyok, semmim sincs, csak a megoldandó feladataim, és a gyermekeim, akikről gondoskodnom kellene. A barátaim, szüleim elfordultak tőlem. Nincs munkám, épp egy havi megélhetésem maradt.”

Mi lesz velem?

Néhány óra múlva felálltam a padlóról. Az volt a legnehezebb. Ekkor megláttam egy könyvet a dobozokból kikandikálva.

Az volt a címe: VARÁZSLAT.

Attól a naptól kezdve a könyv útmutatásai szerint minden nap felírtam miért lehetek hálás. Rájöttem, milyen hibás az a gondolat, hogy nincs semmim. Mennyire nem vezet sehová, ha arra koncentrálok, hogy mi nincs épp az életemben.

Erre koncentrálva megtaláltam a valódi Önmagamat. Rájöttem, hogy mindenem megvan ahhoz, hogy változtassak. Hiszen még itt vagyok, és létezem. Megértettem, hogy egy vágy, az anyagi javak vagy az emberi kapcsolatok semmit sem számítanak. Nem adnak valódi boldogságot, amikor belül, a lelkünk nincs rendben. Magamat kellett megértenem a változáshoz.

Tehát megkérdőjeleztem mindent, ami addig fontos volt számomra. Ezek a kérdőjelek segítettek ahhoz, hogy megértsem ki vagyok ÉN, és mit szeretnék teremteni ebben a világban.

Én kiléptem a sztereotípiák világából, és egyszerűen nem fogadtam el őket. Más igazságokat kerestem. Számomra például az anyaság most egy kaland, amit élvezek a gyerekeimmel. A munkám a szenvedélyem, amit minden nap szeretettel és örömmel végzek. Az egészségem pedig természetes dolog. Újra egészséges vagyok, általában kipihent és jókedvű. Ha mégis kibillenek az egyensúlyomból, hamar visszatalálok.

Képes voltam a válság után megteremteni azt az életet,

amire mindig is vágytam! 

Megértettem az élet esszenciáját!

Ráleltem az igazi titokra!

Önfejlesztő Anyák Klubja

A TITOK AZ ÖNISMERET!

Igazán meg kell ismerned önmagad ahhoz, hogy tudd, milyen életet szeretnél élni! 

Nekem leginkább az segített, hogy elkezdtem önismeretet és életvezetést tanulni, majd alkalmaztam a tanultakat!

Így 3 intenzív év alatt, olyan profi életvezetési guruvá képeztem magam, hogy egyedül – a megtanult technikákat használva- képes voltam felépíteni azt az életet, amelyre mindig is vágytam!

A tapasztalataim és tudásanyagom segítségével alkottam meg az ANYAMENTORING RENDSZERT, amellyel TE is kihúzhatod magad a pácból!

Ugyanis, nincs bennem semmi különleges. Boldog szerettem volna lenni, mint bárki más.

Ezt tényleg képes vagy végigcsinálni, ha már megvan hozzá a tudásod!

Ezt a tudást szeretném átadni a magyar nőknek, mert igazán megérdemeljük a boldog, kiegyensúlyozott életet!

 

A titok a tudás megszerzésében rejlik!

Menni fog!

A képesítések megszerzése közben jöttem rá! 

A különböző képesítések megszerzése közben – Kineziológia Életvezetési Tanácsadó, Párkapcsolati és Házassági Tanácsadó, Önismereti Tréner, Együttérző Kommunikációs Tréner, Hatha Jógaoktató– döbbentem rá, hogy valójában a tudatlanság okozza a legtöbb hibát, és a legerősebb félelmet bennünk, Nőkben is!

Nem tudjuk, hogyan lehetne másképp csinálni, mert nem láttunk követendő példát. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet jól csinálni.  Ha nekem sikerült ez a változás, akkor Neked is fog.

Legfőképpen úgy, hogy megismered Önmagadat! Megszereted és megérted azt, aki vagy! 

Nem neked kell megváltoznod! Hiszen nincs veled semmi baj!  Csupán olyan “rossz” rendszert működtetsz, ami nem szolgálja az életedet!

Ez felszabadítóan hangzik, ugye?

blank

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ MENTORODNAK?

A 17 év során felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztem.

Több mint 1000 tanácsadást tartottam édesanyáknak.

Körülbelül 20 millió forintot költöttem önfejlesztő és segítő képzésekre.

A megtanult technikákat én a mindennapi életben is élem! 

Ezek segítségével meg tudom neked tanítani, hogyan automatizáld a háztartási rendszereidet, hogyan neveld önállóságra a családtagokat, és hogyan tedd rendbe az egész életedet!

Segíteni fogok, hogyan alakíts ki több időd magadnak azért, hogy TE is teljes életet élhess anyaként!

15

13+ ÉV ANYASÁG

22 évesen lettem anya
15

10+ ÉV ANGOL OKTATÁS

Ovis kortól felnőttekig
15

1000 + TANÁCSADÁS ANYÁKNAK

Életvezetési és párkapcsolati coaching, önismeret, blokkoldások.
15

20 + MILLIÓ FORINT ÖNKÉPZÉSRE

Oktatói tanfolyamok, képzések, mesterek, könyvek.
15

1000 + TANÁCSADÁS ANYÁKNAK

Életvezetési és párkapcsolati coaching, önismeret, blokkoldások.
15

VÁLÁS ÉS TELJES ÚJRAKEZDÉS

Én a gyakorlatban is élem, amit tanítok!

MELYEK A GYAKORLATI EREDMÉNYEIM?

 • 15
  Meggyógyítottam magam betegségeimből, és 10 éve nem szedek semmilyen gyógyszert! Öngyógyító technikákkal és jógával tartom egészségesen magam!
 • 15
  A semmiből, néhány év alatt -egyedülálló anyaként- új házat vettem.
 • 15
  Nem alkudtam meg az anyagi nehézségek miatt sem. Azt a munkát végzem, amit imádok.
 • 15
  Imádom a hétköznapjainkat is! Egyszerűek és örömteliek mindenki számára!
 • 15
  Képes voltam dolgozni a párkapcsolati hibáimon, és ma harmonikus, boldog párkapcsolatban élek.
 • 15
  Bűntudat nélkül tudok pihenni és szórakozni.
 • 15
  Ki tudom kapcsolni az állandó anyai készenléti állapotot, amikor szeretném.
 • 15
  Hálával tekintek a konfliktusokra és nehézségekre. Tudom, hogyan kezeljem őket, hogy előnyt kovácsoljak belőlük.
 • 15
  Ha néha kibillenek az egyensúlyomból, a technikáim és tudásom segítségével hamar visszatalálok.
 • 15
  A módszereimet beépítettem a minden napi rutinomba, így folyamatosan gyakorlok és fejlődök!

MILYEN VELEM EGYÜTT DOLGOZNI?

 • blank

  " Nelétával a közös munka, ÖRÖM! Megnyugtat, ösztönöz. A személyisége kicsit olyan, mintha az ember fejében lenne, sokszor a fel nem tett kérdéseimre is megkaptam a választ!És nem utolsó sorban jó a humora!

  Pozitívabban állok hozzá a napjaimhoz, ezáltal a családom is lelkesebb. Az önbecsülésem is nőtt a kezdetek óta. Meg tudom magam dicsérni. A gyerekeim nagyon élvezték, hogy Anya is tanul. A mozgás már teljesen beleépült a mindennapokba, jobban érzem magam a bőrömben, energikusabb lettem.

  Köszönöm Neléta! Már alig várom a következő közös munkát! "

  Keszthelyi Márta
  Kétgyermekes anyuka Balatonakaliról
 • blank

  "Nelétával együtt dolgozni fantasztikus. Inspiráló, támogató, és annyira energikus, hogy ez az energia, és tettvágy átragad az emberre. Vele dolgozva elhiszed, hogy a Világot is meg tudod változtatni!

  De magadat tuti 🙂 

  Amióta Nelétával dolgozok tudatosabb lettem. Elkezdtem jobban odafigyelni magamra, az igényeimre és érzéseimre, nem sorolom magam a ToDo lista végére. Észrevettem rossz berögződéseket, amiket a kapott tippekkel és gyakorlatokkal sok esetben meg tudtam változtatni.

  A férjem is tudomásul vette, hogy erre szükségem van. Egy boldog, kiegyensúlyozott anya = boldog, kiegyensúlyozott család."

  Schreiberné Stein Bettina
  Egy kisfiú anyukája Veszprémből
 • blank
  " Lelkesítő! Mindig izgatottan vártam a következő feladatot. Megerősített abban, hogy érdemes magunkkal foglalkozni, és ez nem kell, hogy nyűg legyen. Lehet élvezetesen is csinálni, és vidáman hozzáállni. Neléta pozitív energiája és lelkesedése ragadós, sokat segített. A nehéz témákat is egyszerűen és érthetően mondta el, mindig világosan tudtam, mi a feladatom. "
  Tornyai Aliz
  Egy kisfiú anyukája Debrecenből
 • blank
  " Bár korábban találkoztam volna vele. 🙂 Nagyon bízom benne, hogy az én gyerekeim már a tőle tanultakkal gazdagabban vághatnak bele az életbe. Észhez térített. Mindent meg kell tervezni magam körül, ha a boldogságra is szeretnék időt hagyni. 🙂 A férjem is támogat, mert látja, hogy jobban vagyok! Neki csak ez számít."
  Nagy Csilla
  Két gyermek anyukája Budapestről
 • blank
  "Neléta kisugárzása, lelkesedése rendkívül motiváló ! Mindenre van megoldása és meg tud győzni érvekkel! Neléta ráébresztett arra, hogy fontos a napi rutin kialakítása, pl. menüt tervezek ezáltal kevesebbet költünk ! Lelkesedést kaptam több területen a változtatásra ! A párommal nálunk nem okoz gondot az együttműködés, mindig  támogatjuk a másikat a fejlődésben ! Neléta segített abban , hogyan lehet a napi felesleges vitákat elkerülni  a napi rutinok kialakításával!"
  Mészáros Brigitta
  Két gyermek édesanyja Budapestről

MIRE VAGYOK A LEGBÜSZKÉBB?

 • 19 évesen már tudtam, hogy nem vagyok hajlandó másnak dolgozni! Ekkora már több éve angolt tanítottam gyerekeknek. Szabadságot és értéket szerettem volna teremteni ebben a világban!
blank
 • 22 évesen pedig egyik nagy álmomat valósítottam meg; saját nyelviskolát alapítottam Százhalombattán, ami 2010-re a város legdinamikusabban fejlődő, központi nyelviskolája majd oktatási centruma lett Battanoda Oktató és Szolgáltató Kft néven.
blank
 • 2009-ben megszületett a fiam és anya lettem! 
 • 2013-ban megnyertem a közönségdíjat és az első udvarhölgy címet a Miss Alpok-Adria Pest Megyei szépségversenyén. A női energiákkal történő munkám duplán meghozta gyümölcsét. Ugyanis a verseny napján kiderült, hogy újra gyermeket várok! 
 • 2014-ben megszületett a lányom és helyre állt a nemek egyensúlya a családban! Vagy mégsem?
blank
blank
 • 2015-ben különköltöztünk a férjemmel. Büszke vagyok rá, hogy - ha nem is a legjobb módon, de- volt bátorságom kijelenteni, hogy nem akarom úgy élni az életemet, ahogy nekem nem jó! 
 • 2018-ban a válásom után 3 évvel képes voltam teljesen újraépíteni önmagamat! Az anyagi nehézségeket hátrahagyva mindössze napi 4 óra munkával elértem azt, hogy egyedül egy új házat tudtam venni, majd újra kialakítottam azt az egzisztenciát és életmódot, ami számomra fontos a boldog és független élethez!
blank
 • 2019-ben olyan háztartási rendszereket dolgoztam ki, amellyel minimumra redukáltam a házimunkára fordított időt, így azóta minden nap bőségesen jut idő magamra és a hobbimra, anélkül, hogy elhanyagolnám anyai teendőimet! 
blank
 • 2020-ban sem adtam fel a szerelmet! Képes voltam addig kutatni, tanulni míg megtaláltam azt a kommunikációs eszközt,  amellyel megértettem a volt férjemet és megteremthettem vele a normális viszonyt. Ez annyira jól sikerült, hogy ma újra egy pár vagyunk, nem is akármilyenek! Példaképek! Ezt bátran mondhatom! 
blank

2020 ÓTA AZ ANYÁK MENTORAKÉNT SEGÍTEM ANYATÁRSAIMAT!

blank

MIT MONDANAK MÁS ANYUKÁK RÓLAM ÉS A MUNKÁMRÓL?

 • blank

  " Nelétával a közös munka, ÖRÖM! Megnyugtat, ösztönöz. A személyisége kicsit olyan, mintha az ember fejében lenne, sokszor a fel nem tett kérdéseimre is megkaptam a választ!És nem utolsó sorban jó a humora!

  Pozitívabban állok hozzá a napjaimhoz, ezáltal a családom is lelkesebb. Az önbecsülésem is nőtt a kezdetek óta. Meg tudom magam dicsérni. A gyerekeim nagyon élvezték, hogy Anya is tanul. A mozgás már teljesen beleépült a mindennapokba, jobban érzem magam a bőrömben, energikusabb lettem.

  Köszönöm Neléta! Már alig várom a következő közös munkát! "

  Keszthelyi Márta
  Kétgyermekes anyuka Balatonakaliról
 • blank

  "Nelétával együtt dolgozni fantasztikus. Inspiráló, támogató, és annyira energikus, hogy ez az energia, és tettvágy átragad az emberre. Vele dolgozva elhiszed, hogy a Világot is meg tudod változtatni!

  De magadat tuti 🙂 

  Amióta Nelétával dolgozok tudatosabb lettem. Elkezdtem jobban odafigyelni magamra, az igényeimre és érzéseimre, nem sorolom magam a ToDo lista végére. Észrevettem rossz berögződéseket, amiket a kapott tippekkel és gyakorlatokkal sok esetben meg tudtam változtatni.

  A férjem is tudomásul vette, hogy erre szükségem van. Egy boldog, kiegyensúlyozott anya = boldog, kiegyensúlyozott család."

  Schreiberné Stein Bettina
  Egy kisfiú anyukája Veszprémből
 • blank
  " Lelkesítő! Mindig izgatottan vártam a következő feladatot. Megerősített abban, hogy érdemes magunkkal foglalkozni, és ez nem kell, hogy nyűg legyen. Lehet élvezetesen is csinálni, és vidáman hozzáállni. Neléta pozitív energiája és lelkesedése ragadós, sokat segített. A nehéz témákat is egyszerűen és érthetően mondta el, mindig világosan tudtam, mi a feladatom. "
  Tornyai Aliz
  Egy kisfiú anyukája Debrecenből
 • blank
  " Bár korábban találkoztam volna vele. 🙂 Nagyon bízom benne, hogy az én gyerekeim már a tőle tanultakkal gazdagabban vághatnak bele az életbe. Észhez térített. Mindent meg kell tervezni magam körül, ha a boldogságra is szeretnék időt hagyni. 🙂 A férjem is támogat, mert látja, hogy jobban vagyok! Neki csak ez számít."
  Nagy Csilla
  Két gyermek anyukája Budapestről
 • blank
  "Neléta kisugárzása, lelkesedése rendkívül motiváló ! Mindenre van megoldása és meg tud győzni érvekkel! Neléta ráébresztett arra, hogy fontos a napi rutin kialakítása, pl. menüt tervezek ezáltal kevesebbet költünk ! Lelkesedést kaptam több területen a változtatásra ! A párommal nálunk nem okoz gondot az együttműködés, mindig  támogatjuk a másikat a fejlődésben ! Neléta segített abban , hogyan lehet a napi felesleges vitákat elkerülni  a napi rutinok kialakításával!"
  Mészáros Brigitta
  Két gyermek édesanyja Budapestről