fbpx

Az én történetem,

a te történeted is lehetne.

FELESÉG?

CSALÁDANYA?


SZERETŐ?

  EGYEDÜLÁLLÓ ANYUKA?

Mindegyik szerepet megéltem!

 

Mindenemet elvesztettem!

 

A boldogságom kerestem!

 

Elveszítettem mindent és megtaláltam Önmagam!

555A4266-HONLAPRA

Főiskolás koromban kezdődött az önfejlesztési utam a Titok című könyvvel. Tele voltam tettvággyal és ötletekkel.  19 évesen a tanulmányaim mellett biztosításközvetítőként dolgoztam, majd ezzel párhuzamosan egy nyelviskolát alapítottam. A nyelviskola működtetése, az angol tanítás fontos mérföldkő volt az életemben. Ráébresztett arra, hogy az oktatás és az emberekkel történő munka igazi nagy szerelmem.

A főiskola utolsó évében férjhez mentem, és hamarosan megszületett első gyermekünk.  Így 22 évesen már anyuka és sikeres cégvezető voltam. Hobbiként sokat olvastam, tanultam és önfejlesztettem a nyelviskolás évek alatt. Figyelgettem hogyan tudom egyszerűbbé tenni a hétköznapjaimat a munka és gyereknevelés feladatai között egyensúlyozva. Hát hogy is mondjam: pokoli nehéz volt. Rengeteget dolgoztam, próbáltam odafigyelni minden területre, de valahogy egyre többször azt éreztem összeroskadok a sok feladat terhe alatt. 2014-ben megszületett a lányunk. Az otthon töltött idő során kezdtem el komolyabb önismereti képzéseken tanulni és megoldásokat keresni az életemre.

Ahogy változtam, a férjemmel úgy kezdtünk el még jobban távolodni egymástól.  Ekkor lépett be egy szerető az életembe. Ennek következtében 10 év után beadtam a válókeresetet. Egy évvel később pedig már egyedülálló anyaként neveltem a gyermekeimet. A szakításokat követően képtelen voltam nyugodtan dolgozni, és elveszítettem mindent. A munkámat, a családomat, az otthonomat. Mindent, amiről azt hittem az enyém.  Amiről azt gondoltam Én vagyok, az semmivé lett.

Az átok mégis áldássá vált az életemben. Sosem felejtem el, amikor egy újabb férfival való szakításom után egy padlásszintet béreltem. Megérkeztem a csomagjaimmal, végignéztem az üres kényszerlakáson, a sarokba kucorodtam és több órán keresztül sírtam, gyászoltam. Számot vetettem Önmagammal, a múltammal. Ott volt az a bizonyos pont, ahonnan nem volt lejjebb.

Rémisztő és egyben varázslatos volt az élmény. “Itt vagyok, semmim sincs, csak a megoldandó feladataim, és a gyermekeim, akikről gondoskodnom kellene. A barátaim, szüleim elfordultak tőlem. Nincs munkám, épp egy havi megélhetésem maradt a korábbi megtakarításaimból. Mi lesz velem?”

Néhány óra múlva felálltam a padlóról. Az volt a legnehezebb mozdulat. Ekkor megláttam egy könyvet a dobozokból kikandikálva. Az volt a címe: HÁLA. 

Attól a naptól kezdve minden nap felírtam miért lehetek hálás. Rájöttem, milyen hibás az a gondolat, hogy nincs semmim. Mennyire nem vezet sehová, ha arra koncentrálok mi nincs épp az életemben.

Erre koncentrálva megtaláltam a valódi Önmagamat. Rájöttem, hogy mindenem megvan, ahhoz, hogy változtassak. Hiszen még itt vagyok és létezem. Megértettem, hogy egy vágy, az anyagi javak vagy az emberi kapcsolatok semmit sem számítanak. Nem adnak valódi boldogságot, amikor belül a lelkünk nincs rendben. Magamat kellett megértenem a változáshoz.

Tehát megkérdőjeleztem mindent, ami addig fontos volt számomra. Ezek a kérdőjelek segítettek ahhoz, hogy megértsem ki vagyok ÉN, és mit szeretnék teremteni ebben a világban.

Én kiléptem a sztereotípiák világából és egyszerűen nem fogadtam el őket, így más igazságokat kerestem. Számomra például az anyaság most egy kaland, amit élvezek a gyerekeimmel. A munkám a szenvedélyem, amit minden nap szeretettel és örömmel végzek. Az egészségem pedig természetes dolog. Újra egészséges vagyok, általában kipihent és jókedvű. Ha mégis kibillenek az egyensúlyomból, hamar visszatalálok.

Mi volt a legjelentősebb változás?

 

4 év különélés után a volt férjemmel ma újra egy párt alkotunk. A gyerekeim apja látta azt a változást, amin keresztülmentem. S az elsajátított technikák – amelyekkel dolgozom- segítettek Bennünket egymás megértésében és elfogadásában.  Ellenségekből egymás igazi társaivá váltunk. Szeretetben és békességben együttműködünk azért, hogy a család minden tagja jól érezze magát és beteljesítse születési célját.

Képes voltam a válság után megteremteni azt az életet, amire mindig is vágytam, mert rájöttem hogyan kell. Honnan tudtam? Megtanultam. A hibáimból, majd képzéseken oktatóktól és meseterektől. Ezt a tudást szeretném átadni Nőtársaimnak, az Anyáknak a legnagyobb odaadással és szeretettel!

A különböző képesítések megszerzése közben – Életvezetési Coach, Párkapcsolati és Házassági Tanácsadó, Együttérző Kommunikációs Tréner, Hatha Jógaoktató– döbbentem rá, hogy valójában a tudatlanság okozza a legtöbb hibát, és a legerősebb félelmet bennünk, Nőkben is! Nem tudjuk, hogyan lehetne másképp csinálni, mert nem láttunk követendő példát. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet.  Ha nekem sikerült ez a változás, akkor Neked is fog.

 

Mit sikerült elérnem?

 

 • Arról, hogy jógával és teremtésgyakorlatokkal gyógyszerek nélkül meggyógyítottam magam betegségeimből.

 

 • Arról, hogy a semmiből néhány év alatt egyedülálló anyaként házat vettem. Újra kialakítottam a számomra szükséges és megfelelő egzisztenciát.

 

 • Arról, hogy nem alkudtam meg az anyagi nehézségek miatt sem. Azt a munkát végzem, amit imádok és minden nap lelkesít.

 

 • Arról, hogy sokkal egyszerűbbek és könnyebbek a hétköznapjaink is

 

 • Arról, hogy képes voltam meglátni a saját hibáimat a párkapcsolataimban, majd dolgoztam magamon, és ma harmonikus, boldog párkapcsolatban élek.

 

 • Arról, hogy bőségesen van időm mindenre, amit szeretek csinálni, mégsem hanyagolom el a gyermekeimet vagy a páromat.

 

 • Arról, hogy bűntudat nélkül tudok pihenni és szórakozni.

 

 • Arról, hogy ki tudom kapcsolni az állandó anyai készenléti állapotot, amikor szeretném.

 

 • Arról, hogy többségében szabadnak és boldognak érzem magam.

 

 • Arról, hogy hálával tekintek minden konfliktusomra és nehézségemre. Tudomhogyan kezeljem úgy, hogy fejlődjek általa, és előnyt kovácsoljak belőle.

 

 • Arról, hogy amikor kibillenek az egyensúlyomból, a technikáim és tudásom segítségével hamar visszatalálok.

 

Ha számodra is fontos, hogy élvezd az életet ANYAKÉNT és NŐKÉNT egyaránt, akkor csatlakozz közösségemhez, és kezdd el Velem a tanulást akár már ma!

„Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat.”
Buddha

Iratkozz fel hírlevemre, és vegyél részt ingyen az "EGYSZERŰBB HÉTKÖZNAPOK" 30 napos online tréningemen!

BEJELENTKEZÉS