fbpx

ÖNFEJLESZTŐ

ANYÁK

KLUBJA

A problémád itt,

 

NEM teher…

 

..hanem érték! 

 

 

 

blank

KÖZÖSSÉG ANYÁKNAK

Tanulj! Majd használd fel mások tapasztalatait! Oszd meg Te is az önfejlesztési utad sikereit! 

 

 

 

14

Azontúl, hogy anyák vagyunk, a fejlődés és az egészség mindenki közös célja.

 

7

Együtt tényleg könnyebb, sőt gyorsabb!

 

4

Itt tudjuk min mész keresztül!

Ezért itt csakis támogatást és szeretetet kapsz, minden egyes nap! 

 

MI VÁR RÁD A KLUBBAN?

Védett közeg

blank

Itt bátran őszinte lehetsz.

Az anyukák kizárólag támogató céllal oszthatják meg tapasztalataikat és segítő véleményüket, tippjeiket! 

Motiváció

blank

A fejlődésed garantált, mert minden nap tanulunk és gyakorlunk.

Nem fogsz már visszaesni! 

Motivált maradsz a közösségnek és az élő adásoknak köszönhetően! 

 

 

 

Mentoráció

blank

Itt vagyok és támogatlak.  

Kéthetente élőben beszélgetünk, és előre is beküldheted kérdéseidet, személyesen Nekem!

 

Barátok

blank

A közösségnek hatalmas ereje van!

Megfigyelésem, hogy akinek ilyen közössége van, gyorsabban és stabilabban halad céljai felé! 

HOGYAN SEGÍTELEK A KLUBBAN?

ÖNFEJLESZTÉS

 

Minden hétfőn élőben jövök egy 15 perces hétindító rovattal, amelyben megosztom veletek a fókuszhónap heti tananyagát és a házi feladatokat. Keddtől csütörtökig naplózunk, meditálunk, blokkoldó vizualizációkat végzünk, megerősítéseket írunk,stb. Péntektől vasárnapig pedig önálló munka és pótlás van. 

 

23

KÉRDEZZ – FELELEK

 

Minden csütörtökön kérdezz, és én felelek. Időpontja: csütörtök 11:30-12:00. Ekkor válaszolok az előre beküldött kérdéseidre. Minden adás visszanézhető a klub oldalán. 

8

HA FÉLÉVES CSOMAGOT VÁLASZTASZ, AKKOR MÉG EZEK A BÓNUSZOK IS JÁRNAK! 

 

Minden, ami jóga és női mozgás. Tartásjavító jógaórák, menzesz jógák, erősítések, gátizomtorna, arcjóga.Továbbá öngyógyító technikák, kineziológiai gyakorlatok, relaxációk és meditációk.

Folyamatosan -az anyukák igényei alapján- bővülő videótárunk több száz videóval vár! 

jóga videótár

A legtöbb téma, ami egy anyát érinthet. Az anyukák szavazzák meg a havi témát! Önismeret, gyereknevelés, párkapcsolat, háztartás. És még nőiség, öltözködés, önmegvalósítás, stb. 

Folyamatosan -az anyukák kérései alapján- bővülő videótárunkból is választhatsz! A saját ütemedben fejlesztheted magad! 

 

 

3(1)

A havonta bővülő videótárunk már mobilon is elérhető!

Az applikáció letöltése után egyszerűen, és könnyen indíthatod el kedvenc videóidat Facebook nélkül is!

Saját applikációval-kép

VIDEÓTÁR

Oktató anyagok

blank

Önismereti oktatóanyagok és női mozgásvideók.

A mozgás mellett a problémák és betegségek lelki okait is kielemezzük, és megtanuljuk értelmezni azokat. 

 

 

3+ év

blank

Több mint 10 év tapasztalattal, és több mint 3 éve működtetem ezt a klubot!  Együtt indítjuk a hetet! Minden héten élőben is beszélgetünk és kérdezhetsz! Tartjuk a kapcsolatot! 

 

1000+ videó

blank

Itt vagyok és segítek. A fejlődésed garantált, mert minden héten gyakorlunk. Nem fogsz már visszaesni!  Motivált maradsz a közösségnek és az élő adásoknak köszönhetően! 

 

 

 

NÉZD MEG A KLUB ÉVES PROGRAMTERVÉT!

blank

KUKKANTS BE A KLUBBA! ÉREZD ÁT A KLUBHANGULATOT:)

MIT MONDANAK A TAGOK?

 • blank
  A csoportban segítséget kaphatsz az önfejlesztéshez, a tudatos életmód kialakításához az összes életterületen (egyén, család, párkapcsolat, munka stb), de ha kizárólag a jóga miatt csatlakozol, akkor is megtalálod a számításaidat.  Aki kicsit is tudatosabban szeretne élni, szívből ajánlom. Meglepő felismeréseket ad, és mindig biztos támpont, ha segítségre van szükséged. Mit ad nekem? Biztos bázis, befogadó közösség, nagyszerű mentor.
  Tihanyi Erika
  Három gyermek édesanyja Székesfehérvárról
 • blank
  "Az anyák klubja csoportban Neléta nagyon sok hasznos információval segíti a mindennapokat, bármilyen területen. A jógaórái fantasztikusak, figyelembe veszi, ha valaki kezdő jógázó. Nagyon türelmes, és segítőkész. Szinte mindenkinek ajánlom, aki úgy érzi, hogy meg rekedt, és annak is, aki úgy gondolja minden rendben van. Nagyon sok hasznos instrukciót kaptam ettől a csoporttól a mindennapok segítsége érdekében. Nagyon szeretek benne lenni, ide tartozni. Abszolút nem bántam meg, hogy jelentkeztem a csoportba. A túlhajszolt mindennapokban jó itt lenni veletek! Azt kaptam itt már pár nap alatt amire számítottam: énidős nyugalmat."
  Hórvölgyi Tamásné
  Ötgyermekes édesanya Mogyoródról
 • blank
  "A klub egy olyan elérhető közösség, ahol gyereknevelés mellett, lehetőségünk van önmagunkra is egy kis időt szánni. Testi, lelki, szellemi felfrissülést, szükségleteket kapunk rugalmas időbeosztással, visszanézhető formában. Bármilyen elakadás, kérés, kérdés esetén Neléta, mentorunk mindig meghallgat és segít. Mindenkinek ajánlom, receptre kellene felírni az anyák klubját. Nekem érzelmi biztonságot, elakadás esetén támogatást, megértést, kikapcsolódást, tanulást, önfejlesztést jelent."
  Bajory Melinda, Szekszárd, 2 gyermek
  Kétgyermekes anyuka Szekszárdról
 • blank
  "Sokrétű, holisztikus szemléletű csoport. Neléta nagyon jól felismerte, hogy minden mindennel összefügg, és ha az egyik területet támogatjuk, javul az összes többi.  De ha több területet is fejlesztünk, sokkal hamarabb érünk el jó eredményeket.  Hátfájós anyukáknak ajánlom, akik nyitottak a spirituális szemléletre. Abban segít nekem, hogy vegyem komolyan a jógát, és tegyem rendbe az életem területeit. Motivációt és lelkesítő, hasznos előadásokat kaptam."
  Tornyai Aliz
  Eg kisfiú anyukája Debrecenből
 • blank
  "Itt még a macska is jógázik:) Neléta kisugárzása magával ragadó, egyszer csak azt veszed észre,hogy hopp, már nem is tudsz meglenni a mindennapi jóga nélkül. Szeretek ebbe az összetartó közösségbe tartozni. Mindenkinek ajánlom, kortól nemtől függetlenül. Nagyon jó a közösség, szeretem, hogy mindig kapok biztatást, ha valami nehezebben megy. Egy hónap elteltével kezdtem érezni a változást magamon. Lelkileg is sokat adott a mindennapi jóga,a napindítók. Az meg csak egy plusz, hogy még fogytam is."
  Keszthelyi Márti
  Két gyermek édesanyja Balatonakaliról
 • blank
  "Az Anyák Klubja  elindított egy olyan úton ami segít, hogy a hétköznapjaimat feltöltődve éljem meg. Beiktattam az életembe az énidőt és köszönöm neked Neléta, hogy ráébresztettél arra, hogy az énidő megteremtése ugyanolyan fontos mint elindítani egy mosást, sőt... A jógát általad megszerettem, minden reggelem a jógával lett teljes, szuper ahogy át tudod adni a tudásod, testileg és lelkileg feltölt. Egy hónapja minden reggel jógázom van hogy délután is. Akármennyi stresszhelyzet ér anyaként sokkal jobban tudom kezelni azokat, mióta tudatosan mindennap mozgok és énidőzöm. Tényleg kiegyensúlyozottabb vagyok és a jóga automatikusan hozza magával azokat a dolgokat, amitől egyre jobban vagyok, mozgok, fejlődöm, tudatos, kitartó vagyok. Az étkezésre is jobban odafigyelek, ami nem megerőltető, mert természetesen épül be a jóga által, annyi kis apró könnyen elsajátítható dolgot tanultam, és összességben a sok kicsi dolog óriási pozitív változást hozott, amit neked és a jógának köszönhetek. Hálás vagyok, hogy "rád találtam" , a sok érdekes előadásért, rengeteget tanulok belőle, tényleg jobban érzem magam, aminek a legjobban örülök, hogy ezt a családom is érzi. "
  Spala Gyöngyi
  Öt gyermek anyukája Délegyházáról

KIKNEK VALÓ A KLUB?

ANYÁKNAK, AKIK...

Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnének egy tudatosabb, boldogabb életet élni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnék rendbe tenni az életüket, és segítségre van szükségük!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnének rendszeres segítséget kapni az önfejlesztéshez!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Sokat stresszelnek, egyre kevesebb a türelmük a családhoz, és elszántak, hogy ezen változtassanak!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Mindenféle önfejlesztő módszerre nyitottak, és örülnek, ha mindent egy helyen, gyorsan megtalálnak!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Gyakran panaszkodnak nyak, hát, gerinc fájdalmakra!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnék jól indítani a reggelt, vidáman kezdeni a napot, és további motivációt nyerni a csoporttól.
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Gyakran betegeskednek, és szeretnék megerősíteni a testi-lelki immunrendszerüket!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Újra “kell” kezdeniük az életüket egy válság után, és elveszettnek érzik magukat!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Nyitottak a változásra, és ehhez hajlandóak tanulni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnének egy szuper anyukás közösségben gyakorolni!
Képernyőfotó 2019-10-29 - 8.53.12
Szeretnének életmódod váltani, fogyni, feszesíteni!

MIÉRT LENNE FONTOS MINDEN ANYÁNAK EZ A KLUB?

Anyaként testünk rugalmasságát, egészségét, szépségét valamint a szellemi-lelki egyensúlyunkat minden nap szükséges megőriznünk.
Ezért a klubunk fő célja, hogy minden nap figyelj, és tanulj valamit magadról!  Kezdd vagy szakítsd meg jógával a napot a videótárunk segítségével. Építsd be a magadra figyelést, és az öngondoskodást az életedbe, úgy mint a fogmosást! 
A fejlődésedhez egy mentor és a közösség nagy segítséget nyújthat, hogy minden nap legyen igazi szent énidőd, és képes legyél változtatni azon ami nem szolgál téged! 

A stressz elengedése, a  jóga, és az önfejlesztés csodás hatással lesz Rád is! Ez a kellemes mellékhatás Nálad sem marad el, ha rendszeresen tanulsz, és mozogsz vagyis testileg és lelkileg is rendbe teszed magadat.

 

Te megmondanád, hogy van egy 13 éves fiam és egy 8 éves lányom? Bátran állítom, hogy jobban nézek ki mint 10 évvel ezelőtt, amikor elkezdtem végre önmagammal foglalkozni.  Sőt jobban is érzem magam, ami főleg a jógagyakorlásnak, és az önfejlesztésnek köszönhetek!

 

A hétindító tananyagok fókuszt adnak majd a napjaidnak. Így sokkal könnyebb lesz döntéseket hoznod, és tudni fogod merre kell haladnod a könnyebb élet felé. Ráadásul segítek is, ha elakadnál!

 

Az önismereti napi gyakorlatokkal pedig 10 perc alatt ráhangolódhatsz magadra, hogy sokkal könnyebben vedd az akadályokat, nehézségeket. 

 

A videótárban pedig egész nap rendelkezésedre áll több mint 500 videó, szinte minden élethelyzetre. Például menzesz jóga, meditáció, erősítő gyakorlások, relaxációs videók, öngyógyító gyakorlatok és még sorolhatnám!

 

A közösségi találkozókon, táborokban pedig együtt élhetjük át a jóga és az önfejlesztés élményét! 

blank

KI VEZETI A KLUBOT?

Takács Neléta vagyok; az anyák mentora, hatha jóga oktató, női önismereti coach, életvezetési és párkapcsolati tanácsadó, és erőszakmentes kommunikációs tréner. 

20 éve foglalkozom oktatással, önismerettel és életvezetési tanácsadással. Az életvezetési tanácsadói munkámat a jógaoktatás nagyszerűen kiegészíti. A magánéletemben pedig rengeteget segít, hogy összhangban éljek a párommal és két gyermekünkkel.

Saját fejlődésemben az önfejlesztés 17 éve korom óta áthatja minden napomat!  Megtanultam megismerni, és elfogadni önmagam pont úgy, ahogy vagyok. Az önismereti technikák segítségével tudtam kilábalni a teljes káoszból és az anyagi mélypontból. A legizgibb, hogy a párkapcsolati mintáimat is rendbe tettem, így egy új, szeretetteljes kapcsolatot tudtam kialakítani a volt férjemmel. 

Mozgásszervi problémáimból  jógázással és légzőgyakorlatok segítségével épültem fel. Már több mint 10 éve gyógyszerek nélkül élek, amelyet a jóga és az öngyógyító gyakorlatoknak köszönhetek. 

 

Célom, hogy a klubban test-lélek-szellem szinten, teljes harmóniához segítsem az Önfejlesztő Anyákat is!

 

blank

HOGYAN MŰKÖDIK A TAGSÁG?

Célom, hogy annyi pénzből, – ami máshol még egy alkalom konzultációra sem elég -, folyamatos figyelmet, gyakorlást és segítséget kapjanak az anyák. 

 

ÉVENTE CSAK KÉTSZER NYITOM MEG A KLUBOT!

Tehát nincs mindig lehetőséged a klubhoz csatlakozni.

Fontos tudnod, hogy ebbe a csoportba igazi, önfejlesztő anyákat várok, akikben megvan az elhatározás és a nyitottság a fejlődéshez! Egyáltalán nem gond, ha kezdő vagy bármiben, de legyél nagyon elszánt!

 

HÁROMFÉLE TAGSÁG!

Gondold át melyik tagsági formát választod! Tudatosítsd magadban, hogy minél hosszabb távú az elköteleződésed, annál biztosabb, hogy nem fogod feladni a nehéz helyzetekben sem. Pont ezért kedvezményesek a féléves és éves tagságok! 

 

3   

FONTOSAK A KÉRDÉSEID! 

Légy aktív, mert Te is formálod a csoportot! Ezzel segíted magadat és anyatársaidat! Küldd be a kérdéseidet a kérdezz-felelek adásokra, illetve kommentelj a napi videók alá, és segítsd a klubtagokat a tapasztalataiddal! Ne feledd, hogy itt nincs hülye kérdés. Sőt a problémáid nagyon értékesek számunkra!

4   

VÁSÁRLÁS UTÁN

Ha a biztonságos fizetési felületen, (itt lejjebb) megvásároltad a tagságot, akkor még aznap kapni fogsz egy számlát és egy visszaigazoló emailt. Ezt követően 48 órán belül elküldöm Neked a klubszabályzatot, a belépési kódokat, és regisztrációs linkeket! A klubba hó 9-én foglak beengedni, és havi klubtagság esetén a következő hónap 10-ig tart a tagságod. 

 

 

VÁLASZD KI, ÉS FIZESS ELŐ A MEGFELELŐ TAGSÁGRA!*

*Ha az ár alatt nem aktív a megvásárolom gomb, akkor jelenleg nem tudsz csatlakozni! Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy tájékozódj a klub nyitásáról. Feliratkozok a hírlevélre

 

A klubhoz legközelebb 2023. május 1-9. között lehet csatlakozni!!

ÖNFEJLESZTŐ ANYÁK KLUBJA

-ALAP TAGSÁG-

 

 • Minden héten új 15 perces tananyag a hónap fókusztémájával
 • Minden napra önfejlesztő gyakorlatok
 • Anyukás FB Közösség
 • Heti egyszer kérdezz-felelek 30 percben
 • Egy évben négy Anya találkozón való részvételi lehetőség (a találkozóknak programtól függően külön díja lehet)

10.990 Ft/hó

10990 FtMegvásárolom

ÖNFEJLESZTŐ ANYÁK KLUBJA

-PRÉMIUM TAGSÁG-

 

 • Minden héten új 15 perces tananyag a hónap fókusztémájával
 • Minden napra önfejlesztő gyakorlatok
 • Anyukás FB Közösség
 • Hetente egyszer élő kérdezz-felelek 30 percben
 • Egy évben négy Anya találkozón való részvételi lehetőség (a találkozóknak programtól függően külön díja lehet)
 • Havi összefoglaló mini ebook a tananyagokból
 • Korlátlan Önfejlesztő és Jóga Videótár hozzáférés (300+ videóval)

15.990 Ft/hó

15990 FtMegvásárolom